Libnet.ro
UNICEF

05:46

Alina Gorghiu: M-am gandit sa imi dau demisia

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: M-am gandit sa imi dau demisia

Alina Gorghiu a marturisit, marti seara, intr-o emisiune TV, ca s-a gandit la o posibila demisie, dupa dezastrul inregistrat de PNL de la alegerile locale din 5 iunie. M-am gandit. continuă pe Antena3

Scor mic la Capitala pentru marele PNL. Daca se confirma rezultatele exit-poll-urilor, imi dau demisia

Catalin Predoiu, candidatul PNL, a inregistrat o infrangere categorica clasandu-se pe locul trei dupa Gabriela Firea si Nicusor Dan, avand, potrivit exit-poll-urilor, sub 15%. Esecul va fi asumat in intregime de candidatul liberal care a anuntat ca cel mai probabil isi va da demisia luni, dupa aflarea rezultatelor oficiale.

Alina Gorghiu: Toti presedintii de la sectoare si-au depus mandatele/ UPDATE Presedintii din sectoarele 2 si 4 spun ca nu au demisionat/ Conducerea PNL pentru presedintii rebeli: Demisie sau demitere

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca toti presedintii filialelor PNL din Capitala si-au depus mandatele dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica. Insa, la putin timp dupa anuntul lui Gorghiu, sefii filialelor din sectoarele 2 si 4 au anuntat ca nu vor demisiona pana nu se vor gasi solutii clare. La miezul noptii, purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe, i-a avertizat pe cei doi ca daca nu vor demisiona vor fi demisi. UPDATE Purtatorul de cuvant al PNL: Demisionati sau veti fi demisiPresedintii sectoarele 4 si 2 spun ca nu vor demisiona.

Alina Gorghiu, anunt de ultima ora pe Facebook

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a revenit luni seara cu o reactie dupa rezultatele dezastruoase la alegeri ale partidului sau. Gorghiu afirma ca PNL, chiar daca a avut un scor slab in Capitala, la.

Alina Gorghiu, declaratii halucinante dupa dezastrul de la locale: E un scor foarte bun, raportat la absolut orice scor pe care PNL l-a obtinut. Vasile Blaga sustine ca este cel mai bun rezultat de dupa 1990 (VIDEO)

Declaratii surpinzatoare din partea liderilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa infrangerea suferita de candidatii liberali la Bucuresti. Gorghiu si Blaba sussin ca partidul pe care il.

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu sustine ca Nicusor Dan ar fi ajuns primarul Capitalei, daca accepta oferta PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, marti seara, ca Nicusor Dan ar fi fost primarul Capitalei daca ar fi acceptat propunerea pe care liberalii i-au facut-o.

Alina Gorghiu: Toti presedintii de sectoare din PNL si-au depus mandatele, in urma alegerilor locale

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti, la Realitatea TV, ca toti presedintii organizatiilor de sector din Bucuresti si-au depus mandatele din cauza rezultatului in alegeri sub nivelul asteptarilor.

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu: la Bucuresti scorul este dezamagitor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca scorul obtinut la Bucuresti este dezamagitor, dar a adaugat niciun alt candidat din interiorul partidului nu ar fi putut sa obtina un scor mai bun decat cel al lui Catalin Predoiu.

Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de dupa 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a aratat oarecum multumita, luni, de rezultatul votului la alegerile locale, precizand ca este cel mai bun scor al partidului de dupa 1990, dar se.

Alina Gorghiu nu renunta: Liderul PNL ii indeamna inca pe alegatori sa-l voteze pe Catalin Predoiu (FOTO)

Alina Gorghiu inca mai spera la o vitorie a liberalilor la Primaria Capitalei. Copresedintele PNL indeamna electoratul, pe Facebook, la mai bine de 14 ore de la inchiderea urnelor si anuntarea.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )