Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de dupa 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de dupa 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a aratat oarecum multumita, luni, de rezultatul votului la alegerile locale, precizand ca este cel mai bun scor al partidului de dupa 1990, dar se. continuă pe Antena3

Gorghiu si Blaga, primele reactii dupa alegerile locale: Cel mai bun scor al PNL de dupa Revolutie, fara precedent/ Niciun coleg nu ne-a cerut demisia/ Colegii nu vor congres

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au avut luni primele declaratii dupa anuntarea alegerilor locale in care au afirmat ca, in timp ce la Bucuresti rezultatul a fost unul dezamagit, in tara PNL a obtinut cel mai bun scor al sau de dupa 1990 si ca niciun coleg din partid nu le-a cerut demisia, de care nu se ascund. De asemenea, Gorghiu a precizat ca cel mai probabil nu va exista un Congres al partidului inainte de alegerile parlamentare.

Antonio Jakolis, cel mai bun pasator din Liga 1

Croatul Antonio Jakolis de la CFR Cluj a fost cel mai bun pasator in sezonul 2015/2016 din Liga 1, anunta Liga Profesionista de Fotbal LPF).

Alina Gorghiu, declaratii halucinante dupa dezastrul de la locale: E un scor foarte bun, raportat la absolut orice scor pe care PNL l-a obtinut. Vasile Blaga sustine ca este cel mai bun rezultat de dupa 1990 (VIDEO)

Declaratii surpinzatoare din partea liderilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa infrangerea suferita de candidatii liberali la Bucuresti. Gorghiu si Blaba sussin ca partidul pe care il.

Cum a ajuns cainele cel mai bun prieten al omului

Specialistii spun ca prietenul nostru de astazi are mai multe origini. Potrivit unui nou studiu publicat astazi, cainii ar fi fost domesticiti de doua ori, independent, din animale provenite din haitele de lupi din Europa si Asia, informeaza France Presse, preluata de Agerpres. Noul studiu international este bazat pe dovezi arheologice si genetice care lamuresc misterul controversatelor origini ale celui mai bun prieten al omului.

(P) Cel mai bun hotel afiliat de 4 stele, pentru 2 ani consecutivi

Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti este unul dintre hotelurile cu cea mai indelungata traditie in nordul Bucurestiului. Fostul hotel Flora a fost achizitionat de grupul ANA Hotels in 1996, iar in urma unei renovari complete a inceput sa opereze in.

Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetateni cu drept de vot din judetul Dolj s-au prezentat astazi la urne. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca este posibil ca PSD sa inregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata.

Nationala de handbal masculin, preluata de cel mai bun antrenor al sezonului in Spania

Federatia Romana de Handbal a reusit sa il convinga pe Xavi Pascual sa preia echipa nationala de handbal masculin, negocierile cu tehnicianul catalan fiind demarate imediat dupa demisia lui Aihan Omer din functia de antrenor principal. Xavi Pascual este asteptat luni la Bucuresti pentru a semna contractul.

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu: la Bucuresti scorul este dezamagitor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca scorul obtinut la Bucuresti este dezamagitor, dar a adaugat niciun alt candidat din interiorul partidului nu ar fi putut sa obtina un scor mai bun decat cel al lui Catalin Predoiu.

Alina Gorghiu, anunt de ultima ora pe Facebook

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a revenit luni seara cu o reactie dupa rezultatele dezastruoase la alegeri ale partidului sau. Gorghiu afirma ca PNL, chiar daca a avut un scor slab in Capitala, la.

Alina Gorghiu nu renunta: Liderul PNL ii indeamna inca pe alegatori sa-l voteze pe Catalin Predoiu (FOTO)

Alina Gorghiu inca mai spera la o vitorie a liberalilor la Primaria Capitalei. Copresedintele PNL indeamna electoratul, pe Facebook, la mai bine de 14 ore de la inchiderea urnelor si anuntarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )