Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alina Mungiu-Pippidi a anuntat ca nu va fi consilierul lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Alina Mungiu-Pippidi a anuntat ca nu va fi consilierul lui Klaus Iohannis

Alina Mungiu-Pippidi spune ca nu va fi consilierul lui Iohannis. Aceasta a anuntat ca in preajma presedintelui ales este deja un grup de oameni, asa ca Iohannis nu este singur. Mai multe voci au speculat ca. continuă pe B1

Alina Mungiu-Pippidi, consilier prezidential. Ce spune Iohannis

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intrebat daca s-a gandit la varianta ca Alina Mungiu-Pippidi sa fie consilier prezidential, ca aceasta este foarte calificata pentru foarte multe lucruri si le face foarte bine, relateaza Mediafax.

Alina Mungiu-Pippidi: Trebuie sa spun neechivoc, nu ma duc consilier cu carte de munca la Cotroceni

Presedintele Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, a dezmintit, duminica seara, la Digi24, informatiile potrivit carora ar urma sa faca parte din echipa de consilieri a presedintelui ales, Klaus Iohannis: Trebuie sa spun neechivoc - pentru ca am postat pe site si am avut surprize ca lumea n-a reluat - ca eu nu o sa ma duc consilier cu carte de munca la Cotroceni, desi de doua zile ma vorbeste toata lumea in acest sens, a declarat Alina Mungiu-Pippidi.

Iohannis, despre varianta Mungiu-Pippidi consilier: E foarte calificata pentru foarte multe lucruri si le face foarte bine

Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor, a fost prezent la Gaudeamus la lansarea volumului care o are co-autor pe Alina Mungiu-Pippidi. intrebat daca s-a gandit la varianta ca Alina Mungiu-Pippidi sa faca parte din echipa sa prezidentiala, Iohannis a spus ca aceasta este foarte calificata pentru multe lucruri si le face foarte bine.

Sfat proverbial pentru Klaus Iohannis de la o doamna in varsta: sa aiba grija cu cine se insoteste

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sfatuit, vineri, legat de varianta ca Alina Mungiu-Pippidi sa fie consilier prezidential, sa fie atent cu cine se insoteste, mesajul venind de la o doamna prezenta la evenimentul de lansare a cartii lui.

Klaus Iohannis, din nou la Gaudeamus. Presedintele ales a fost invitatul surpriza la lansarea cartii Alinei Mungiu-Pippidi

Klaus Iohannis a participat la evenimentul de lansare a cartii Tranzitia. Primii 25 de ani a Alinei Mungiu-Pippidi, in dialog cu Vartan Arachelian, care a avut loc astazi la 13. 30, la standul Editurii Polirom. Printre invitati s-au mai numarat Stelian Tanase, Cornel Nistorescu, Liviu Antonesei si Daniel Cristea-Enache.

CCR a anuntat in sedinta solemna validarea alegerii lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Actualizare 12:50 Basescu Las mostenire o tara cu optiuni de dreapta Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat, la ceremonia de validare a alegerii lui Klaus Iohannis, ca nu ar fi vrut ca, la sfarsitul mandatului sau, stanga sa domine toate institutiile statului, dar scorul cu care a castigat candidatul ACL arata ca actualul sef al statului lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta. --- * Iohannis: Voi fi presedintele care respecta Constitutia in litera si spiritul ei.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

Curtea Constitutionala a validat rezultatele alegerilor. Traian Basescu participa la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, la ora 12:00

Curtea Constitutionala valideaza, vineri, rezultatele alegerilor prezidentiale. Ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este programata vineri la ora 12:00, la sediul Curtii Constitutionale. Presedintele in functie Traian Basescu a anuntat ca va participa la ceremonia de validare a presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ora 10:40: Curtea Constitutionala a validat, cu unanimitate, rezultatele alegerilor prezidentiale.

LIVE VIDEO Curtea Constitutionala a validat rezultatele alegerilor. Traian Basescu participa la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, la ora 12:00

Curtea Constitutionala valideaza, vineri, rezultatele alegerilor prezidentiale. Ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este programata vineri la ora 12:00, la sediul Curtii Constitutionale. Presedintele in functie Traian Basescu a anuntat ca va participa la ceremonia de validare a presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ora 10:40: Curtea Constitutionala a validat, cu unanimitate, rezultatele alegerilor prezidentiale.

Meci demonstrativ de tenis intre Simona Halep si presedintele Klaus Iohannis

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va juca un meci demonstrativ, in primavara anului 2015, in compania Simonei Halep. Meciul va avea ca scop promovarea tenisului in randul tinerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )