Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, din nou la Gaudeamus. Presedintele ales a fost invitatul surpriza la lansarea cartii Alinei Mungiu-Pippidi

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, din nou la Gaudeamus. Presedintele ales a fost invitatul surpriza la lansarea cartii Alinei Mungiu-Pippidi

Klaus Iohannis a participat la evenimentul de lansare a cartii Tranzitia. Primii 25 de ani a Alinei Mungiu-Pippidi, in dialog cu Vartan Arachelian, care a avut loc astazi la 13. 30, la standul Editurii Polirom. Printre invitati s-au mai numarat Stelian Tanase, Cornel Nistorescu, Liviu Antonesei si Daniel Cristea-Enache. continuă pe Adevărul

Festival de Romania in 1 decembrie la Alba Iulia. Klaus Iohannis, invitat la Ziua Nationala a Romaniei

Festival de Romania, evenimentul organizat in 1 decembrie 2014, de Ziua Nationala a Romaniei, va sta sub semnul evenimentului istoric din 16 noiembrie. Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat la marea sarbatoare de la Alba Iulia.

Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

Dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedintele ales al Romaniei, niste imagini mai putin cunoscute cu primarul Sibiului au revenit in actualitate, arata gandul. info. intr-un clip, realizat in vara acestui an.

Klaus Iohannis va deveni OFICIAL presedintele Romaniei. Azi, la ora 12:00 isi va primi mandatul

Biroul Electoral Central a trimis la Curtea Constitutionala procesele verbale ale alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie. Magistratii constitutionali se reunesc astazi la ora 10 pentru a valida rezultatul.

Klaus Iohannis lanseaza o carte autobiografica la Gaudeamus

Presedintele ales al Romanei, Klaus Iohannis, va lansa, miercuri, o carte autobiografica la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a devenit primul politician din Europa care a atins un milion de like-uri pe Facebook. Este a doua reusita a primarului din Sibiu, dupa ce la turul doi al alegerilor prezidentiale a reusit sa recupereze.

Prioritatile presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ce le ureaza primarilor traseisti

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, de la Palatul Parlamentului, ca alianta electorala pe care a coprezidat-o, ACL, si-a incheiat misiunea, si acum a ramas doar.

Sfat proverbial pentru Klaus Iohannis de la o doamna in varsta: sa aiba grija cu cine se insoteste

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sfatuit, vineri, legat de varianta ca Alina Mungiu-Pippidi sa fie consilier prezidential, sa fie atent cu cine se insoteste, mesajul venind de la o doamna prezenta la evenimentul de lansare a cartii lui.

Klaus Iohannis, felicitat de premierul Ungariei pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost felicitat, joi, de premierul Ungariei, Viktor Orban, si le-a multumit etnicilor maghiari din Romania pentru ca au avut curajul sa participe la o astfel de lupta, sporind.

Mihai Gadea: As vrea sa ma opresc o clipa din toti acesti 10 ani de nebunie sa-l ascult pe Klaus Iohannis sa vad daca exista si posibilitatea de constructie

Mihai Gadea a fost mult mai conciliant marti seara cu presedintele ales, dupa ce Antena 3 a desfasurat un adevarat linsaj mediatic la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand ca isi doreste sa vada daca exista posibilitatea de constructie din partea sefului PNL.

Primul interviu al lui Klaus Iohannis, in calitate de presedinte ales: Romania trebuie sa continue lupta anticoruptie!

In primul interviu dupa alegerea sa in functia de presedinte al Romaniei, acordat editiei online a publicatiei germane Deutsche Welle, Klaus Iohannis a vorbit despre clasa politica, despre justitie si despre rolul pe care tara noastra ar trebui sa il joace in cadrul Uniunii Europene si al NATO.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )