Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sfat proverbial pentru Klaus Iohannis de la o doamna in varsta: sa aiba grija cu cine se insoteste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sfat proverbial pentru Klaus Iohannis de la o doamna in varsta: sa aiba grija cu cine se insoteste

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sfatuit, vineri, legat de varianta ca Alina Mungiu-Pippidi sa fie consilier prezidential, sa fie atent cu cine se insoteste, mesajul venind de la o doamna prezenta la evenimentul de lansare a cartii lui. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Germaniei, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Germania va continua sa sprijine si in viitor Romania

Presedintele german, Joachim Gauck, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale de duminica si l-a asigurat ca Germania va continua sa sprijine Romania pe drumul reformelor.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Angela Merkel

Angela Merkel, cancelarul Germaniei: Presedintele ales al Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost felicitat marti, 18 noiembrie a. c. , de catre Cancelarul german, doamna Angela Merkel, in cadrul unei convorbiri telefonice, pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale. Doamna Merkel s-a bucurat de votul primit de Klaus Iohannis la scrutinul de duminica si a subliniat ca este un semn pozitiv faptul ca cetatenii romani au facut aceasta alegere. La randul sau, presedintele ales al Romaniei i-a multumit Cancelarului german pentru aprecieri .

Acasa la domnul Presedinte! Klaus Iohannis spala vasele, iar Carmen Iohannis este specialista in bucataria frantuzeasca!

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al Presedintelui Romaniei inca din anul 2009, face declaratii exclusive pentru Click! despre modul in care Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si prima doamna, Carmen Iohannis, se comporta in intimitate. Se pare ca in cocheta lor casa de pe strada Balea din Sibiu domnul Iohannis isi ingrijeste singur curtea plina de trandafiri, in timp ce doamna se pricepe de minune la gatit.

Curtea Constitutionala a validat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Curtea Constitutionala a validat rezultatul alegerilor prezidentiale si alegerea lui Klaus Iohannis functia de presedinte al Romaniei. Ceremonia, la care urmeaza sa participe presedintele ales si presedintele Traian Basescu, urmeaza sa aiba loc la ora.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde este invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

Klaus Iohannis - un portret inedit. De la CV, la cat poarta la pantofi

Viitorul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a absolvit Facultatea de Fizica de la Cluj, a fost profesor de fizica la liceu, inspector scolar si primar la Sibiu. Mama sa a fost sora medicala, tatal - tehnician la o intreprindere, sora sa, Krista cu patru ani mai mica) a terminat tot Fizica, iar dupa 89 toti au plecat in Germania. Intr-un interviu pentru StirileProTv. ro, Iohannis a povestit ca mancarea sa preferata este ciorba de perisoare si ca poarta 45 la pantof. Citeste in articol detalii mai putin cunoscute din viata lui Klaus Iohannis.

FOTO Mars de sustinere pentru presedintele ales Klaus Iohannis la Alba Iulia

Cateva sute de sustinatori ai presedintelui ales Klaus Iohannis, membri sau simpatizanti PNL si PDL, au participat vineri, la Alba Iulia, la un mars de sustinere prin oras. Participantii au urmat traseul deja traditional, pornind din centrul orasului, spre cartierul Cetate si purtand steaguri tricolore, pentru a marca astfel victoria candidatului lor.

Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru rezultatul alegerilor: Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice

Felicitari de peste ocean pentru presedintele ales al Romaniei. Guvernul Statelor Unite ale Americii il felicita pe Klaus Iohannis pentru rezultatul alegerilor, aratand ca spera ca relatiile SUA cu Romania sa.

Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte, precum si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica. Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune - comunicat de presa al Ambasadei SUA. Vom reveni cu amanunte.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )