Libnet.ro
UNICEF

15:31

Alina Puscas este insarcinata din nou!

ADPM ADPM,
Alina Puscas este insarcinata din nou!

Alina Puscas, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva! de la Antena 1, este insarcinata in luna treia, cu cel de-al doilea copil. Actrita spune ca isi doreste foarte mult o fetita. Iata ce a declarat. continuă pe ADPM

Surpriza totala. O vedeta a Antenei 1, insarcinata din nou

Alina Puscas, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva!, care se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 20. 00, la Antena 1, este insarcinata in luna a treia, cu cel.

O vedeta Antena 1 este insarcinata! Va fi mama pentru a doua oara: Speram sa fie fetita

Alina Puscas, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva!, care se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 20. 00, la Antena 1, este insarcinata in luna a treia, cu cel.

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general - surse

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o joi, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general, potrivit informatiilor HotNews. ro. Votul consiliului vine in pofida faptului ca Monica Ghiurco a fost deja respinsa o data de Parlament cand s-a prezentat pentru un mandat de presedinte general un urma cu aproape 3 saptamani.

Zidane, cu pantalonii rupti la meci... din nou. Tinde sa devina o traditie in Champions League (VIDEO, FOTO)

Tehnicianul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a comis-o din nou. Antrenorului madrilenilor i s-au descusut pandalonii in timpul meciului dintre echipa sa cu Manchester City, potrivit.

Grapini, criticata din nou: Campioana greselilor gramaticale s-a luat de Andrei Plesu (VIDEO)

Daca taceai, filosof ramaneai. Cum insa acest lucru nu s-a intamplat, Maria Grapini e din nou in centrul atentiei. Cunoscuta in mediul online ca fiind una dintre persoanele.

Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

Antrenorul Marius Sumudica a fost prins din nou in off-side. La meciul castigat de Astra Giurgiu, cu ASA, scor 4-1, antrenorul le-a aratat gesturi obscene fanilor din spatele bancii de rezerve. Fie.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa din nou: Decizia nu este definitiva

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa miercuri de Judecatoria Sectorului 4, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva. Cristian Popescu Piedone si-a depus.

FOTO + VIDEO: Francezii protesteaza, din nou, fata de reforma Codului muncii

Salariatii si studentii francezi ies, joi, in strada, la chemarea a sapte organizatii sindicale, pentru a protesta fata de inceperea dezbaterii in Parlament a proiectului de reforma a Codului muncii. Este a patra oara in ultimele doua luni cand au loc manifestatii prin care se urmareste retragerea proiectului.

Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz.

Zidane pus intr-o situatie jenanta la meciul cu Manchester City. Si-a rupt din nou pantalonii (foto)

Zinedine Zidane, managerul echipei Real Madrid, s-a aflat marti seara intr-o postura delicata in timpul partidei cu Manchester City din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )