Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alina Puscau l-a refuzat de doua ori pe barbatul cu care se va marita. Nu este roman

Playtech Playtech,
Alina Puscau l-a refuzat de doua ori pe barbatul cu care se va marita. Nu este roman

Putini stiu acest secret, insa Alina Puscau l-a refuzat de doua ori pe barbatul cu care se va marita. Tanarul nu este roman. Vedeti intreaga poveste, in articolul de mai jos. Alina Puscau se marita cu barbatul pe care l-a refuzat. Abia a treia cerere in casatorie a fost cu noroc Alina Puscau l-a refuzat . continuă pe Playtech

Alina Puscau se marita! Totul despre nunta si barbatul care i-a furat inima

Alina Puscau se marita. Frumoasa romanca a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta de la PRO TV. Acolo, celebrul Catalin Maruta a reusit sa smulga de la ea o super veste. Modelul urmeaza sa se casatoreasca in cursul anului 2021, in America. Alina Puscau se marita in 2021 Vesti proaste pentru barbatii care tanjeau .

Alina Puscau, romanca de la Hollywood, se pregateste de nunta

Alina Puscau, fotomodelul roman care are o cariera de succes la Hollywood a anuntat astazi ca anul a.

De ce a batut-o Ilie Nastase pe sotia sa, de fapt. Adevarul s-a aflat: barbatul care este vinovat pentru scandal

S-a aflat de ce a batut-o Ilie Nastase pe sotia sa, de fapt. Un barbat este vinovat pentru tot scandalul. Despre cine este vorba, cine l-a facut pe Ilie Nastase sa fie capabil de asa ceva, cititi in randurile de mai jos. S-a aflat ca Ilie Nastase a batut-o pe Ioana, sotia sa, din gelozie.

Ce risca barbatul care a scrijelit pe un lamantin viu numele Trump

Autoritatile federale care se ocupa de gestionarea apelor si de conservarea vietii salbatice in statul american Florida cauta informatii cu privire la un individ sau indivizi care au comis un act de o cruzime iesita din comun - au taiat un lamantin pe spate cu cutitul pentru a inscriptiona numele Trump in carnea acestuia, relateaza The Guardian.

Barbatul care a fost nevoit sa dea banii inapoi dupa ce a vandut o masina cu kilometrii dati inapoi

Un barbat din Craiova a fost nevoit sa restituie banii primiti dupa ce s-a descoperit ca vanduse o masina care avea kilometrii dati inapoi. Un barbat din Craiova a fost pus in situatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )