Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alinieri planetare rare in Ianuarie, cu Dezideriu: Care este cea mai norocoasa zi din 2021

Antena3 Antena3,
Alinieri planetare rare in Ianuarie, cu Dezideriu: Care este cea mai norocoasa zi din 2021

George Stoian Dezideriu) a fost invitatul Mariei Coman, in emisiunea Obiectiv, de sambata, de la Antena 3. Acesta a povestit care sunt principalele alinieri planetare din luna Ianuarie si cum influenteaza acestea evenimentele din toata lumea. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei, veste buna pentru milioane de angajati. Ce se va intampla cu salariile: Este cea mai buna masura pe care o putem face

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, declara ca ideea eliminarii impozitului pe salariul minim pe economie ramane valabila, asa cum a sustinut USR PLUS in campania electorala. Reprezentantul Guvrnului a transmis ca aceste schimbari benefice pentru milioane de angajati ar putea avea loc de anul viitor, incepand cu sectorul agriculturii. Este realizabila daca avem .

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

EXCLUSIV Care este secretul din spatele afacerii Ramonei Gabor. Nu a mai vazut-o pe Monica Gabor de doi ani

In plina pandemie, romanca noastra, Ramona Gabor, stabilita in Dubai, de mai bine de noua ani, se descurca de minune. Desi nu a mai vazut-o pe Monica Gabor din 2018, sora sa, si nici pe sotul acesteia, misteriosul Mr. Pink, cei doi au ajutat-o cu afacerea, care acum ii aduce un profit frumusel. Ramona ne-a povestit, .

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si .

Care este primul turneu din 2021 la care va participa Simona Halep Ashleigh Barty revine pe teren dupa 11 luni

Organizatorii au anuntat ca 49 dintre primele 50 de jucatoare ale lumii, inclusiv Simona Halep, locul 2 WTA, vor participa la cele doua turnee de categorie WTA 500 ce vor avea loc in paralel, intre 31 ianuarie si 6 februarie, la Melbourne, inaintea Australian Open.

Cosmin Olaroiu, dezvaluiri din China: Este cea mai libera si mai sigura tara din lume. Cum gestioneaza comunistii pandemia

Cosmin Olaroiu 51 de ani), campion cu JS Suning in China, se simte excelent la asiatici. Este privit ca un rege la echipa de club, iar restrictiile anti-COVID-19 nu exista. in China, tara cu aproximativ.

Vaccinul anti-Covid de la Moderna a fost si in UE. Care este eficienta acestuia comparativ cu serul Pfitzer-BioNtech

Utilizarea vaccinului Moderna a fost avizata de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) in Uniunea Europeana. Acesta este al doilea vaccin anti-COVID-19 care primeste avizul EMA pentru a fi administrat.

Costel Alexe, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de mita

ACTUALIZARE - Costel Alexe a declarat la iesirea din DNA, ca este nevinovat, adaugand ca isi doreste finalizarea cat mai rapida a cercetarilor in acest caz --- *ACTUALIZARE - Fostul ministru Costel Alexe a stat la DNA aproximativ jumatate de ora --- Costel Alexe, fost ministru al Mediului si actual sef al Consiliului Judetean Iasi, a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, conform Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )