Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai bune oferte din noul an sunt aici! Obtineti cheia de licenta Windows 10 gratis cu promotiile anului 2021!

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune oferte din noul an sunt aici! Obtineti cheia de licenta Windows 10 gratis cu promotiile anului 2021!

Anul Nou este sinonim cu inceputuri noi, un moment minunat pentru a va bucura de cele mai bune oferte speciale si reduceri ale perioadei de dupa Sarbatori. Daca doriti sa oferiti computerului sau laptopului dumneavoastra o noua viata, puteti face acest lucru acum la un pret redus!. continuă pe Adevărul

Cele mai bune antrenamente fitness online VIDEO

Multi prefera sa faca sport acasa in loc sa mearga la sala, mai ales in aceasta perioada a pandemiei. Au insa nevoie de inspiratie, filmulete cu miscari pe care sa le poata reproduce. Iata aici cele mai bune antrenamente fitness online! .

Top 10 cele mai bogate tari din lume

Cand spunem cele mai bogate tari din lume ne gandim fie la tarile considerate superputeri, fie la cele in care nivelul de trai este mult peste ceea ce vedem in restul lumii.

Cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2021

Smartphone-urile au inlocuit aproape in totalitate consolele portabile pentru jocuri si acest lucru s-a intamplat pe buna dreptate. Cele mai multe au ecrane excelente si capacitate mare de stocare, in timp ce.

Romanii si-au portat peste 945.000 de numere de telefon anul trecut. RCSRDS a atras cele mai multe numere din alte retele

Romanii si-au portat peste 945. 000 de numere de telefon anul trecut, serviciu care permite sa-ti pastrezi numarul de telefon fix ori mobil atunci cand decizi sa-ti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat miercuri Arbitrul telecom ANCOM). Operatorul care a atras cele mai multe numere din alte retele a fost RCSRDS, care a atras peste 377. 000 de numere de mobil si peste 34. 000 de numere de telefonie fixa. Vezi in articol ce numere au castigat prin portare ceilalti operatori de telefonie.

PerfectBeauty.ro iti recomanda cele mai bune produse pentru ingrijire personala si frumusete

In era actuala avem sansa de a dispune de o varietate foarte mare de produse in orice domeniu, dar in special in cel ce tine de frumusete, ingrijire personala si cosmetica. Acum este mult mai usor sa gasesti o crema care sa ti se potriveasca, conceputa special pentru anumite tipuri de ten si de necesitati sau probleme. Insa, fiind varietatea atat de mare, uneori ne putem simti coplesite de atatea optiuni si sa nu stim exact ce sa alegem.

Cristian Diaconescu: Biden si democratii, una din cele mai complicate misiuni. Problemele economice sunt uriase si multe teme divizeaza natiunea americana Trump a plecat, trumpismul a ramas (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a explicat ca la in marja ceremoniei de inaugurare de la Washington au fost prezenti mai multi militari decat in teatrele de operatiuni, ceea ce arata o.

Cele mai importante trenduri din 2021 in marketing digital: Cum se vor promova firmele pe Google, Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok

In urma unui an 2020 plin de provocari, in care comportamentul consumatorilor s-a schimbat la nivel global ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar piata online a inregistrat cresteri semnificative, trendurile din 2021 in marketing digital se concentreaza pe continut video, creativitate, automatizari, dar si pe testare si adaptare pentru rezultate performante, arata analiza unei agentii de performance marketing.

Topul celor mai puternice companii din lume

Clasamentul anual Forbes Global al celor mai mari 2. 000 de companii din lume arata ca, anul trecut, nu toate societatile au fost afectate de pandemia de Covid-19, iar cei mai mari jucatori din comertul electronic - inclusiv Amazon, Alibaba si Walmart - au avut incasari foarte mari datorita cresterii cumparaturilor online. Prezentam in continuare detalii despre cele mai puternice companii din lume, aproape neafectate de criza economica pe care noul coronavirus a provocat-o.

FOTO Cele mai extravagante torturi din lume: arta comestibila de milioane de dolari

Ai vazut vreodata un tort spectaculos, o comoara comestibila in adevaratul sens al cuvantului? in lume, exista pasionati de dulciuri care vor sa-si duca arta pana la cel mai inalt nivel: si la propriu, si la figurat!.

Calendar ortodox iunie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox al lunii iunie 2021 sunt cinci sarbatori de cruce rosie si cinci sarbatori de cruce neagra. Sarbatorile de cruce rosie sunt: Inaltarea Domnului Ziua Eroilor; Sfantul Mucenic Timotei, episcopul Prusei, Pogorarea Sfantului Duh Cincizecimea sau Rusaliile), Lunea Sfantului Duh; Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar cele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )