Libnet.ro
UNICEF

12:15

ALOCATII 2019. Majorarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa de Senat. Mai sunt insa sanse

Antena3 Antena3,
ALOCATII 2019. Majorarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa de Senat. Mai sunt insa sanse

Proiectul de lege care prevede majorarea alocatiilor pentru copii a fost respins de Senat. Propunerea legislativa pentru completarea alin. 1) al art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocatia de stat pe. continuă pe Antena3

Alocatii 2019. Majorarea alocatiilor pentru copii, respinsa de Senat

Senatul a respins propunerea legislativa privind majorarea alocatiilor pentru copii, urmand ca aceasta sa fie supusa votului in Camera Deputatilor.

Piata hainelor pentru copii, competitiva si cu potential. Cum performeaza franciza Next in Romania

Competitia pe segmentul articolelor de imbracaminte pentru copii a devenit din ce in ce mai mare tocmai pentru ca este o piata cu potential, considera Victoria Houghton, administrator Next Romania. Brandul britanic a fost adus in Romania in sistem de.

Curtea de Justitie a UE: Alocatiile pentru copii ntr-un stat UE sunt acordate indiferent daca parintele din alta tara lucreaza sau nu

Dreptul Uniunii nu impune ca o persoana sa desfasoare o activitate salariata intr-un stat membru pentru a beneficia pe teritoriul acestui stat de alocatii pentru copiii sai cu resedinta in alt stat membru, arata decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene, AFP.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost respinsa iar de Klaus Iohannis: ii fac plangere penala. E penibil si injositor pentru un presedinte

Lia Olguta Vasilescu, politician refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a anuntat ca il va da in judecata pe seful statului.

Ceas inteligent pentru copii, retras de pe piata

Dispozitivele inteligente adresate minorilor contin, din pacate, si unele capcane, care pot face foarte mult rau. Autoritatile Uniunii Europene UE) au emis un ordin de retragere de la comercializare a ceasului inteligent Safe-KID-One destinat copiilor, comercializat de catre o companie din Germania, pe motive de securitate sau confidentialitate, aceasta decizie fiind o premiera la nivelul Executivului comunitar.

Buget 2019 Peste noapte, proiectul de buget a fost modificat cu o crestere a deficitului de 1,3 miliarde lei si venituri mai mici

Noua varianta a textului legii bugetului de stat pe 2019 prevede venituri putin mai mici, cu 184,5 milioane lei, respectiv cu 0,11%, la 164,5 miliarde lei. in schimb, creditele bugetare, adica cheltuielile, au fost marite cu 1,1 miliarde lei, la 200 miliarde lei. De asemenea, creditele de angajament au fost reduse mai mult, cu 4,62 miliarde lei, la 258,7 miliarde lei. Deficitul bugetar a fost majorat cu 1,3 miliarde lei, la peste 36,1 miliarde lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )