Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un alt copil a DISPARUT din CARACAL! Florentina are doar 13 ani. Politia cere ajutorul populatiei pentru gasirea minorei (FOTO)

B1 B1,
Un alt copil a DISPARUT din CARACAL! Florentina are doar 13 ani. Politia cere ajutorul populatiei pentru gasirea minorei (FOTO)

Politistii din Olt cauta o minora de 13 ani, din municipiul Caracal, judetul Olt, care, sambata seara, a parasit centrul de protectie sociala din municipiul Slatina in care se afla si nu a. continuă pe B1

O fata de 13 ani din Caracal, cautata dupa ce a plecat dintr-un centru de protectie sociala

O fata de 13 ani din Caracal este cautata dupa ce a plecat sambata seara dintr-un centru de protectie sociala din Slatina si nu a mai revenit.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. O femeie din Caracal a descoperit dupa vot ca figura in evidentele populatiei ca fiind decedata

O femeie din municipiul Caracal care a votat duminica la o sectie din localitate a aflat ca in evidente figureaza ca decedata in urma unei erori la intocmirea unui certificat de.

JAF LA UN CASINO DIN CARACAL! Hotul A FUGIT din sediul POLITIEI, unde era supravegheat de mai multi oameni ai legii (VIDEO)

00:In urma cu aproximativ 15 minute, barbatul banuit de savarsirea infractiunii de talharie din aceasta dimineata a fugit din sediul Politiei Municipiului Caracal. Forte sporite din cadrul.

Studiu: De la romante la cantecele de leagan, muzica din lumea intreaga are trasaturi comune, indiferent de cultura

De la melodiile de dragoste la piesele de dans si cantecele de leagan, muzica facuta in culturile disparate din toata lumea prezinta anumite tipare universale, potrivit unui studiu care sugereaza o anumita similitudine in modul in care mintile umane creeaza muzica, relateaza Reuters.

Miscarea protestatara din Hong Kong are o platforma de streaming dedicata

Echipa care a realizat drama distopica Ten Years a lansat o platforma de streaming pentru scurtmetraje despre protestele care au loc in Hong Kong din luna iunie, potrivit Variety.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )