Libnet.ro
UNICEF

09:15

O fata de 13 ani din Caracal, cautata dupa ce a plecat dintr-un centru de protectie sociala

Hotnews Hotnews,
 O fata de 13 ani din Caracal, cautata dupa ce a plecat dintr-un centru de protectie sociala

O fata de 13 ani din Caracal este cautata dupa ce a plecat sambata seara dintr-un centru de protectie sociala din Slatina si nu a mai revenit. continuă pe Hotnews

O fata de 13 ani din Caracal a disparut dintr-un centru de urgenta din Slatina. Adolescenta a ajuns in grija statului dupa ce mama sa a plecat in Spania

O adolescenta in varsta de 13 ani, din Caracal, a disparut dintr-un centru din Slatina, cei care o aveau in grija anuntand politia.

Cum a fost gasita fata de 13 ani din Caracal. Oamenii legii au ramas fara cuvinte

Cazurile de disparitie semnalate in Caracal nu par sa se reduca, pentru ca autoritatile au fost iarasi puse pe jar de un astfel de apel. in seara de sambata, au inceput cautarile pentru o adolescenta de doar 13 ani, care plecase dintr-un centru de protectie. Astfel, politistii au luat toate masurile necesare pentru gasirea cat .

Fata de 13 ani, disparuta dintr-un centru de primire in regim de urgenta, a fost gasita pe strada in Caracal. A ajuns aici cu o masina de ocazie

Florentina Zamfir a fost gasita pe strada, in Caracal, localitatea sa de domiciliu. Fata le-a spus politistilor ca a plecat din Slatina cu o masina de ocazie, ajungand in Caracal si innoptand la o prietena.

Alerta in Caracal! O alta adolescenta, in varsta de 13 ani, a fost data disparuta

O fata in varsta de 13 ani din Caracal, beneficiara a masurii de protectie sociala la un centru de zi din Slatina, este cautata duminica de politisti, dupa ce a parasit centrul fara acordul.

Fata de 13 ani disparuta dintr-un centru de protectie sociala din Slatina, gasita la Caracal

Fata de 13 ani, disparuta dintr-un centru de protectie sociala din Slatina, a fost gasita, duminica .

Un alt copil a DISPARUT din CARACAL! Florentina are doar 13 ani. Politia cere ajutorul populatiei pentru gasirea minorei (FOTO)

Politistii din Olt cauta o minora de 13 ani, din municipiul Caracal, judetul Olt, care, sambata seara, a parasit centrul de protectie sociala din municipiul Slatina in care se afla si nu a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. O femeie din Caracal a descoperit dupa vot ca figura in evidentele populatiei ca fiind decedata

O femeie din municipiul Caracal care a votat duminica la o sectie din localitate a aflat ca in evidente figureaza ca decedata in urma unei erori la intocmirea unui certificat de.

Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sute de mii .

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

Fetita de 12 ani din Valcea care a murit intoxicata cu dioxid carbon, in timp ce si-a salvat fratele de la moarte: Erau atat de fericiti

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbonemanat de soba din dormitor. Parintii au chemat salvarea, dar nimeni nu a realizat cauza starii de rau a baiatului de 10.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )