Libnet.ro
UNICEF

08:45

Miscarea protestatara din Hong Kong are o platforma de streaming dedicata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Miscarea protestatara din Hong Kong are o platforma de streaming dedicata

Echipa care a realizat drama distopica Ten Years a lansat o platforma de streaming pentru scurtmetraje despre protestele care au loc in Hong Kong din luna iunie, potrivit Variety. continuă pe Ziarul Bursa

Alibaba a atras pana la 12,9 miliarde de dolari intr-o listare de referinta la bursa din Hong Kong

Grupul chinez de comert electronic Alibaba a atras, miercuri, pana la 12,9 miliarde de dolari in cadrul unei listari secundare de importanta majora la bursa din Hong Kong, cea mai mare care a avut loc in centrul financiar asiatic in ultimii noua ani si un record mondial penru o vanzare de actiuni secundara transfrontaliera.

Manifestantii asediati de trei zile din Hong Kong refuza sa se predea

Zeci de manifestanti in favoarea democratiei asediati de duminica intr-un campus din Hong Kong au refuzat marti sa se predea, in pofida unor indemnuri in acest sens ale autoritatilor locale si unor amenintari cu o interventie tot mai explicite ale Guvernului chinez, relateaza AFP.

Conflictul din Hong Kong face pasi inainte in tranzitia spre un razboi civil

Politia din Hong Kong a avertizat luni ca va trage cu munitie reala daca insurgentii vor mai folos.

Politia din Hong Kong ameninta ca va trage cu munitie reala, daca insurgentii vor mai folosi arme letale

Politia din Hong Kong a avertizat luni ca va trage cu munitie reala daca insurgentii vor mai folosi arme letale in timpul protestelor anti-guvernamentale care au loc in oras de peste cinci luni, transmite Reuters.

Senatul american a adoptat o lege pentru protectia drepturilor cetatenilor din Hong Kong

Senatul Statelor Unite a adoptat marti, in mod unanim, proiectul de lege privind protectia drepturilor umane in Hong Kong, in contextul escaladarii actelor de violenta dintre manifestantii pro-democratie si fortele locale de ordine, scrie Mediafax, citand Reuters.

Carrie Lam face apel la detensionarea situatiei din campusul Universitatii Politehnice din Hong Kong

Sefa Guvernului din Hong Kong, Carrie Lam, a declarat marti ca spera ca situatia din campusul Universitatii Politehnice, unde sute de studenti s-au baricadat in urma unor confruntari cu fortele de ordine, sa se detensioneze si a facut apel la Politie sa ii trateze pe protestatari in mod uman, scrie Mediafax, citand Reuters.

Politia din Hong Kong ameninta ca va trage cu munitie reala, daca insurgentii vor mai folosi arme letale

Politia din Hong Kong a avertizat luni ca va trage cu munitie reala daca insurgentii vor mai folosi arme letale in timpul protestelor anti-guvernamentale care au loc in oras de peste cinci luni, transmite Reuters.

Momentul in care mii de oameni din Hong Kong fac un coridor pentru a da, din mana in mana, provizii celor 1.000 de studenti asediati de fortele pro-guvernamentale (VIDEO)

Mii de persoane s-au aliniat, luni, pentru a forma un coridor prin care sa dea, din mana in mana, provizii celor aproximativ 1. 000 de studenti asediati de fortele de ordine in Universitatea Politehnica din.

Ciocniri lungi de peste 20 de ore intre studentii din Hong Kong si fortele de ordine. Protestatarii au folosit arcuri cu sageti si catapulte pentru a tine politia la distanta (FOTO, VIDEO)

Fortele de ordine si protestatarii pro-democratie s-au ciocnit, din nou, pe parcursul weekendului, Universitatea Politehnica fiind centrul unora dintre cele mai violente momente de la inceputul demonstratiilor.

LIVEVIDEO Violente in Hong Kong: Peste 800 de protestatari sunt blocati in campusul Universitatii Politehnice Legea care interzice purtarea de masti este neconstitutionala

O instanta de la Hong Kong a decis luni ca legea care le interzice protestatarilor din acest teritoriu sa poarte masti este neconstitutionala. Aceasta lege dateaza din perioada coloniala britanica si a fost folosita anul acesta de catre autoritatile din acest teritoriu. Decizia instantei vine in contextul in care masivele proteste continua, politia intervenind in forta impotriva studentilor de la Universitatea Politehnica, folosind inclusiv gaze lacrimogene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )