Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un alt urs a fost lovit de o masina pe un drum national

Antena3 Antena3,
Un alt urs a fost lovit de o masina pe un drum national

Un urs a fost lovit marti dimineata de o masina care circula pe DN 11, animalul, grav ranit, fiind transportat intr-o rezervatie din judetul Brasov, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie IJP). continuă pe Antena3

UPDATE FOTO Un urs lovit de o masina a agonizat pe marginea drumului timp de 18 ore, fara ca autoritatile sa ia o decizie. Animalul a fost, pana la urma, impuscat Politia a deschis dosar penal Prefectul de Harghita, demis

Un urs a fost lovit, sambata seara, de un autoturism in care se aflau trei persoane, la iesirea din localitatea Praid, un minor aflat in masina suferind un atac de panica. Animalul, grav ranit sambata, in jurul orei 18. 00, a agonizat pe marginea drumului pana duminica la pranz, pentru ca autoritatile nu reuseau sa ia o decizie. Pana la urma, s-a luat decizia ca animalul sa fie impuscat pentru a-i curma suferinta. 00 Politistii din Harghita au deschis dosar penal. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili daca s-a comis vreo infractiune. 30 Ministrul de Interne il demite pe prefectul de Harghita13. 25 Reprezentantii IPJ Harghita au declarat ca ursul a fost, in cele din urma, impuscat de vanatori, pentru a-i curma suferinta11. 56 Ministrul Mediului: Este inuman. Atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV .

Un alt urs a fost omorat de o masina, in judetul Mures

Un urs in varsta de aproximativ 5 ani, care cantarea circa 250 de kilograme, a fost omorat, luni seara, pe Drumul National 13A, in zona localitatii Ghindari, dupa ce a fost lovit de o masina, motiv pentru ca.

inca un urs a fost lovit de masina, luni seara S-a intamplat la doar 15 kilometri distanta de locul tragediei din weekend

Un alt urs a fost lovit, luni seara, de o masina. Incidentul a avut loc pe DN 13 A, la Ghindari, pe segmentul Praid-Balauseri, la doar 15 kilometri distanta de locul in care, in weekend, era impuscat un alt.

Urs lasat in agonie dupa ce a fost lovit si impuscat. Ce spune Ministrul Mediului

Un urs a fost puternic lovit de o masina, sambata seara, pe un drum de la marginea localitatii Praid care duce inspre Sovata. Animalul a fost lasat mult timp sa agonizeze pe sosea fara ca autoritatile sa intervina prompt pentru salvarea sa. Dupa impactul puternic pe care l-a avut in urma coliziunii cu un autovehicul, .

Tragedie in Teleorman! Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un biciclist in varsta de 60 de ani, din comuna Branceni, a fost accidentat mortal, luni seara, de u.

Un pieton a fost lovit de tramvai, in Bucuresti! Barbatul a fost scos cu greu de sub garnitura tramvaiului

Un barbat a fost lovit de tramvai, luni seara, in zona Baba Novac din Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera. Potrivit Brigazii Rutiere, este vorba despre un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani,.

Urs lovit de masina in apropiere de Targu Secuiesc. E al patrulea caz grav in ultimele doar patru zile

Animalul a fost lovit de o masina in noaptea de luni spre marti si a fost transportat la Sanctuarul ursilor din Zarnesti, unde i se vor face investigatii amanuntite.

Covasna: Un urs lovit de o masina pe DN11 a fost tranchilizat si dus la Rezervatia Zarnesti

Un urs ranit dupa ce a fost lovit de o masina, pe DN 11, in judetul Covasna, a fost tranchilizat si dus la Rezervatia Zarnesti. Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a produs luni dimineata, pe DN 11, pe sensul de mers Targu Secuiesc - Brasov, transmite Mediafax.

Grav accident rutier pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovit mortal de o masina

Un tragic accident de circulatie s-a petrecut, luni,pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovitde un camion. Barbatul, de aproximativ 89 de ani, a decedat la fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )