Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alta replica socanta a lui Ilie Nastase, in presa italiana: Las de la mine pentru homosexual, dar sa nu fiu tigan

Adevărul Adevărul,
Alta replica socanta a lui Ilie Nastase, in presa italiana: Las de la mine pentru homosexual, dar sa nu fiu tigan

Federatia Internationala de Tenis a anuntat ca fostul tenisman Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, astfel ca nu va avea acces la competitiile ITF si nu va primi acreditare. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase, o alta replica socanta: Las de la mine pentru homosexual, dar...

Ilie Nastase a fost mereu un nonconformist, iar interventiile sale din presa sunt mai mereu spumoase. Fostul numar 1 ATP i-a acordat acum ceva timp un interviu jurnalistului italian Marco Lombardo de la cotidianul b.

Replica Serenei Williams catre Ilie Nastase: Eu, spre deosebire de tine, nu ma tem si nu sunt lasa...

Scandalul declansat de Ilie Nastase la conferinta de presa de dinaintea meciului Romania - Marea Britanie, din Fed Cup, nu a ramas fara replica din partea Serenei Williams, anunta ProSport. Prinsa.

Ilie Nastase, o noua replica la adresa Serenei Williams si a copilului sau: Daca spuneam ca o sa iasa un negru urat, ala era rasism

Ilie Nastase continua sa sustina ca el n-a facut nicio remarca jignitoare la adresa Serenei Williams, intrucat afirmatia folosita de el, ciocolata cu lapte, in legatura cu viitorul copil al Serenei nu poate fi considerata rasista.

Ilie Nastase se apara: Se ne amintim ce a spus tatal Serenei despre Irina Sprilea. Ala e rasism

Ilie Nastase i-a dat replica Serenei Williams, dupa ce aceasta a reactionat dupa vorbele primului lider ATP cu privire la culoarea copilului pe care jucatoare il va naste in acest an.

Ilie Nastase se apara: Se ne amintim ce a spus tatal Serenei despre Irina Spirlea. Ala e rasism

Ilie Nastase i-a dat replica Serenei Williams, dupa ce aceasta a reactionat dupa vorbele primului lider ATP cu privire la culoarea copilului pe care jucatoare il va naste in acest an.

Presa engleza, despre nervii lui Ilie Nastase: Provoaca haos, tirada de injuraturi catre starurile britanice, Shame, set and match

Presa engleza a relatat, sambata, dupa iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi asupra starurilor britanice. Jurnalistii au scris si ca haosul si comportamentul provocat de Ilie Nastase a umbrit confruntarea de pe teren.

Incidentele de la Mamaia, pe prima pagina in presa internationala: Shame, set and match, Ilie Nastase provoaca haos

Presa engleza a relatat, sambata, iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, scriind ca fostul tenisman a avut o tirada de injuraturi, a umbrit confruntarea de pe teren prin comportamentul sau si a provocat haos.

I-am zis ca e o curva. Trimiteti-ma la puscarie. Ilie Nastase, interviu sfidator pentru presa straina

La 48 de ore de la neplacutul incident care l-a avut in prim-plan pe Ilie Nastase, capitanul nejucator al Romaniei la Fed-Cup, fostul tenismen a acordat un interviu sfidator pentru.

Presa engleza, critici dure la adresa lui Ilie Nastase

Presa engleza a relatat, sambata, iesirile nervoase ale lui Ilie Nastase de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, scriind ca fostul tenisman a avut o tirada de.

Ilie Nastase are dreptate: arbitrul de la Romania - Marea Britanie este un asshole

Ilie Nastase este pus la zid in presa internationala, dar el nu a facut altceva decat sa isi apare corect echipa de Fed Cup. Arbitrul de scaun prezent sambata la meciul Soranei Cirstea a incalcat regulile din tenis doar pentru a se razbuna pe Ilie Nastase, cel mai probabil la comanda. Si le-a incalcat de doua ori.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )