Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

Hotnews Hotnews,
 in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. continuă pe Hotnews

Ghid de pandemie |Clinicile Dr. Leahu au tratat circa 400 de oameni cu urgente dentare in ultimele doua saptamani

In contextul pandemiei cu coronavirus, Clinicile Dr. Leahu sustin urgentele stomatologice in sase orase din Romania. Totodata, in ultimele doua saptamani, circa 400 de oameni si-au tratat urgentele stomatologice in cadrul clinicilor dentare fondate de.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese din ultimele doua saptamani

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat luni ca 637 de oameni au murit in decurs de 24 de ore din cauza infectarii cu Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar inregistrat din 24 martie.

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor, la cel mai mic nivel din ultimele doua saptamani

Numarul deceselor din cauza coronavirusului inregistrate oficial in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 525, cel mai scazut bilant zilnic de mai bine de doua saptamani, a anuntat duminica Agentia italiana pentru Protectie Civila, citata de AFP.

Urmatoarele doua saptamani ar putea fi declarate libere in Republica Moldova

Angajatii din sectorul public ar putea sa aiba liber si in urmatoarele doua saptamani. Masura care, potrivit Ministerului Sanatatii, s-a dovedit a fi eficienta, urmeaza sa fie propusa Comisiei pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN.

ULTIMA ORA Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara, confirmati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara au fost confirmati cu coronavirus, in timp ce pentru mamele acestora testele la COVID-19 au fost negative. Autoritatile precizeaza ca 9 mame impreuna cu nou-nascutii au fost externate deja, in perioada 2- 4 aprilie, in unitatea sanitara fiind in continuare internata o singura mama. Reamintim ca maternitatea a fost in carantina, iar 25 de cadre medicale si de paciente internate acolo au fost confirmate cu coronavirus.

Seful ISU Hunedoara, vindecat de Covid-19. Viorel Demean a fost externat dupa doua saptamani de ingrijire

Viorel Demean a fost internat timp de aproape doua saptimani in spital, dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus. El a fost externat.

10 medici militari si 10 subofiteri sanitari din Cluj, detasati la Spitalul Suceava pentru doua saptamani

10 medici militari de diferite specialitati si 10 subofiteri sanitari din cadrul Spitalului Militar Dr. Constantin Papilian din Cluj-Napoca au fost detasati la Spitalul Judetean Suceava pentru doua saptamani, a anuntat MApN.

Bilantul COVID-19 in judetul Vaslui: 11 cazuri, ultimele doua inregistrate in mediul rural. Care este starea pacientilor

Doua noi cazuri COVID-19 s-au inregistrat in judetul Vaslui in ultimele 24 de ore, bilantul atingand 11 cazuri. Concret, doar 10 dintre pacienti au fost diagnosticati in spitale din judetul Vaslui, cel de-al 11 caz fiind o vasluianca confirmata pozitiv la frontiera, in judetul Arad, dupa ce s-a intors din Italia.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )