Libnet.ro
UNICEF

23:30

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Din 22 martie, 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19

Un numar de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta luni Grupul de Comunicare.

Spitalul Universitar Bucuresti a cerut medici de la Ministerul Apararii. Moldovan (MS): Avem nevoie de oameni noi si mai multi

Spitalul Universitar din Bucuresti a cerut ieri medici de suport de la Ministerul Apararii. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan spune ca este nevoie de cadre medicale in spitalele in care medicii confirmati cu COVID-19 trebuie.

Noua cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Noua cadre medicale de la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti sunt infectate cu noul tip de coronavirus si stau acum in izolare la domiciliu, a anuntat conducerea unitatii sanitare.

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

VIDEO Resistire, clip viral al medicilor de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti

Cateva angajate de pe sectia Pneumologie 1 a Spitalului Victor Babes din Bucuresti au transmis un mesaj pentru super eroii din linia intai a luptei impotriva pandemiei, intr-un clip video postat pe Facebook si realizat pe melodia Voi rezista. Bravo si Multumesc transmit cadrele medicale.

Viziere printate la imprimante 3D, produse de studentii la Medicina. Primele 5.000 au fost donate spitalelor din Bucuresti

Studentii Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti produc zilnic cate 1. 000 de viziere printate la imprimante 3D, in cadrul unui parteneriat cu Asociatia Medicala Romana de Biomodelare 3D. Primele 5. 000 de astfel de viziere au fost deja donate catre 15 spitale din Bucuresti.

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din Bucuresti, a plans cu lacrimi de mir

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din Bucuresti, a plans cu lacrimi de mir, ieri seara, in timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri.

Costel Alexe sustine ca salubrizarea arterelor din Bucuresti ar reduce cu 42% concentratiile de praf din aer

Salubrizarea arterelor din Bucuresti ar reduce cu 42% concentratiile de praf din aerul pe care il respiram cu totii, insa Primaria Capitalei intarzie in continuare sa ia aceasta masura, a afirmat, vineri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )