Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alte doua cazuri confirmate de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

B1 B1,
Alte doua cazuri confirmate de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie si un barbat reveniti din Italia de cateva zile, care nu au zburat cu aceeasi cursa de sambata, unde a fost i. continuă pe B1

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie si un barbat reveniti din Italia de cateva zile, care nu au zburat cu aceeasi cursa de sambata, unde a fost i.

Alte sase cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova. Pacientii au fost internati la spitalul Toma Ciorba

Sase persoane adulte, suspectate de infectare cu coronavirus, au fost plasate la spitalul Toma Ciorba din Chisinau. Cetatenii respectivi au fost preluati de medici de la punctele de intrare in tara, atat terestre, cat si aeriene, a anuntat ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

Doua cazuri noi de coronavirus in Republica Moldova. Ambele persoane au varsta de 60 de ani

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat in seara de marti, 10 martie, ca in Republica Moldova au fost confirmate alte doua cazuri noi de coronavirus. Este vorba despre un barbat, din sudul tarii, si o femeie din Chisinau, ambii in varsta de 60 de ani. Ambele persoane au si alte boli crononice. Starea lor de sanatate este de o gravitate medie.

Douasprezece cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca actualmente, in total, exista douasprezece cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova, dintre care doua cazuri se refera la copii. Rezultatele testelor de laborator, care vor arata cu exactitate daca este vorba de noul virus sau nu, urmeaza sa fie comunicate pe percursul zilei de marti, 10 martie.

inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania

ACTUALIZARE - Femeia din Buzau confirmata cu coronavirus, izolata intr-un container la Spitalul Judetean pana la sosirea izoletei. Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate luni, in tara noastra, bilantul ajungand astfel la 17 persoane infectate, cinci fiind deja externate.

Coronavirus in Romania - inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17

Inca doua cazuri de coronavirus - o femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti - au fost confirmate luni seara in Romania, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 17, au anuntat autoritatile.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

Spitalele elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus:Fiecare caz produce alte doua cazuri si atunci exista o crestere in progresie geometrica a numarului de cazuri!

Spitalele din Capitala dar si din marile orase din tara elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus. Conducerea spitalului Victor Babes din capitala a anuntat luni dimineata ca spitalul are pregatite.

Primul caz de coronavirus in Republica Moldova

O femeie de 48 de ani este primul caz de coronavirus din Republica Moldova. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale informeaza despre primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou in Republica Moldova, anunta deschide. md.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )