Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alte doua decese cauzate de gripa. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62

Hotnews Hotnews,
 Alte doua decese cauzate de gripa. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62

Medicii au confirmat existenta virusului gripal la alte doua persoane care au murit in ultimele zile, fiind vorba despre doua femei, una din judetul Caras-Severin, alta din Salaj, relateaza News. ro. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 60, dupa confirmarea a doua noi cazuri

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 60, dupa ce medicii au confirmat virus gripal la doua femei care au murit in ultimele zile, relateaza News. ro. Una era din judetul Cluj, cealalta din judetul Neamt, niciunua nefiind nevaccinata antigripal.

Cum a ajuns judetul Iasi pe primul loc in Romania la numarul de decese cauzate de gripa. Populatia poate fi invatata ca trebuie sa se vaccineze

In spitalele din Iasi, cazurile de infectii respiratorii si cele de gripa au produs o avalansa de internari in ultima luna. Cu toate ca Directia de Sanatate Publica Iasi a dispus reprogramarea internarilor la bolnavii cronici, pentru a castiga paturi necesare pacientilor cu gripe si viroze, spitalele s-au dovedit neincapatoare pentru toti oamenii care au cerut ajutor.

Doi barbati si o femeie, decedati din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 57

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 57 in sezonul 2017 - 2018, dupa confirmarea a trei noi decese, la doi barbati si o femeie. Niciunul dintre pacienti nu a fost vaccinat antigripal.

Doi barbati si o femeie au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 57

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 57 in sezonul 2017 - 2018, dupa confirmarea a trei noi decese, la doi barbati si o femeie. Niciunul dintre pacienti nu a fost vaccinat antigripal.

Accident ingrozitor in Cluj. Doua persoane au murit si alte doua au fost grav ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost grav ranite, duminica seara, dupa ce doua autoturisme si un TIR s-au ciocnit pe DN1, intre Huedin si Oradea, in judetul Cluj. Potrivit Inspectoratului Judetean .

Inca un deces din cauza gripei - o femeie din Bihor. Numarul deceselor provocate de virusul gripal a ajuns la 54

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 54, dupa ce medicii au confirmat un nou caz la o femeie de 77 de ani din judetul Bihor.

Un nou deces produs de gripa. Numarul victimelor a ajuns la 54 in acest sezon

Gripa a mai produs un deces: o femeie de 77 de ani din Bihor, confirmata cu virus gripal tip B, avand conditii medicale preexistente si nevaccinata antigripa. Anuntul a fost facut de Institutul National de Sanatate Publica. Numarul total de victime se ridica, in prezent, la 54.

inca un deces provocat de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 62

62 de persoane diagnosticate cu gripa au murit din cauza complicatiilor. Trei dintre victime - un adolescent de 15 ani si doi varstnici de 75, respectiv 84 de ani, sunt din judetul Salaj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )