Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul ajunge la 118

Adevărul Adevărul,
Alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul ajunge la 118

Autoritatile au anuntat vineri alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 54 de ani din Constanta si un barbat de 61 de ani din Bucuresti. Bilantul total ajunge astfel la 118. continuă pe Adevărul

Doua decese raportate joi dimineata in Romania. Bilantul total ajunge la 94

Bilantul deceselor in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns joi dimineata la 94, dupa ce autoritatile au confirmat alte doua noi decese. Este vorba de o femeie de 75 de ani din Neamt, ce suferea de diabet zaharat, si de o alta femeie de 84 de ani din Bacau.

215 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.460

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2460 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 215 de cazuri noi. Nu mai putin de 85 de oameni au fost rapusi de noul virus. in acelasi timp, in ultimele ore, mai multe Spitale de Capitala au fost inchise partial dupa ce aici au fost tratate persoane despre care nu s-a stiut ca sunt infectate.

278 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.738

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2738 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 278 de cazuri noi. Cele mai multe cazuri se inregistreaza in judetul Suceava, 701 ti Bucuresi, 505. Nu mai putin de 94 de oameni infectati cu noul virus si-au pierdut viata. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 78.

445 de cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 3.183

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 3. 183 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 445 de cazuri. La sectiile de terapie intensiva in acest moment, sunt internati 83 de pacienti. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate si externate.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Trei noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 85

Autoritatile au anuntat miercuri trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 85. Este vorba de o femeie de 54 de ani, decedata la doar 45 de minute dupa ce s-a prezentat la sectia de Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, un alt barbat de 85 de ani din Timis, cu alte afectiuni cronice, si o femeie de 63 de ani din Bucuresti, contact confirmat la centrul de dializa privat.

Cronica unei morti anuntate: fiul intors din Marea Britanie care si-a infectat, de dor, mama cu noul coronavirus

Anuntul celui de-al 80-lea deces in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a scos la lumina o tragedie: o femeie de 61 de ani din Satu Mare, care suferea de grave afectiuni cronice, a fost infectata cu noul coronavirus chiar de fiul ei, intors din Marea Britanie.

OMS avertizeaza ca vom ajunge la un milion de persoane infectate cu noul coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a aratat ingrijorarea cu privire la dublarea numarului victimelor noului coronavirus in ultima saptamana, care a ajuns la 50. 000 de decese la nivel mondial. Joi, in Romania erau inregistrate 2. 738 de persoane infectate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )