Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alte doua localitati de langa Bucuresti ar urma sa intre in carantina

Hotnews Hotnews,
 Alte doua localitati de langa Bucuresti ar urma sa intre in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a propus carantinarea orasului Bragadiru si a comunei Chiajna incepand de vineri, de la ora 22. Reamintim ca alte doua localitati de langa Capitala - Berceni si Clinceni - au intrat in carantina joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori. continuă pe Hotnews

Alte doua localitati de langa Bucuresti ar urma sa intre in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a propus carantinarea orasului Bragadiru si a comunei Chiajna incepand de vineri, de la ora 22. Reamintim ca alte doua localitati de langa Capitala - Berceni si Clinceni - au intrat in carantina joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori.

Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Comunele Berceni si Clinceni din judetul Ilfov intra in carantina, joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori, a anuntat Prefectura Ilfov.

Alte sapte localitati din judetul Constanta intra in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a aprobat si a propus Departamentului pentru Situatii de Urgenta carantinarea altor sapte localitati incepand de sambata de la ora 20.

Carantina in localitatile de langa Bucuresti. Decizia e valabila de diseara

Rand pe rand, localitatile din judetul Ilfov intra in carantina. Acum este randul comunelor Clinceni si Berceni, din cauza ratei mari de infectare cu COVID-19. Perioada de 14 zile de blocaj incepe in aceasta seara, de la ora 22:00. Bucurestiul, inconjurat de focare de COVID-19: comunele Clinceni si Berceni se inchid din aceasta seara Prefectura .

Incidenta Covid in doua localitati din Romania a depasit 13,4 la mie. Se cere ordin pentru carantinare

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bihor a decis, marti, sa ceara autoritatilor centrale plasarea in carantina a doua localitati din Bihor unde, in ultima saptamana, numarul imbolnavirilor cu Covid-19 a explodat din cauza nerespectarii masurilor de prevenire.

Prima zi de carantina in Alba Iulia si in alte cinci localitati din judet

Municipiul Alba Iulia si alte patru orase din judetul Alba - Blaj, Sebes, Cugir si Abrud -, precum si comuna Ciugud sunt in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Municipiul Alba Iulia are o incidenta a cazurilor de peste 10 la mia de locuitori. Alba Iulia este al cincilea municipiu resedinta de judet care intra in carantina, dupa Sibiu, Baia Mare, Zalau si Slobozia.

COVID-19: Prima zi de carantina in Alba Iulia si in alte cinci localitati din judet

Numarul cazurilor de coronavirus a explodat in judetul Alba, incepand de marti intrand in carantina patru orase, municipiul resedinta de judet, Alba Iulia, si o comuna. Municipiul Alba Iulia si alte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )