Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un altfel de blog despre Festivalul George Enescu

Adevărul Adevărul,
Un altfel de blog despre Festivalul George Enescu

Acum cativa ani, l-am avut ca invitat la cursul meu Organizare de Evenimente de la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice pe domnul Mihai Constantinescu, directorul Festivalului George Enescu. continuă pe Adevărul

Ce concerte vom putea vedea live pe site-ul Adevarul. Programul transmisiunilor live de la Festivalul George Enescu

Adevarul. ro va transmite live o mare parte din concertele de la Festivalul International George Enescu, care incepe sambata. Va prezentam lista concertelor care vor putea fi ascultate pe site-ul adevarul. ro, in perioada Festivalului George Enescu 31 august-22 septembrie)l.

Festivalul George Enescu 2019 isi deschide portile: 2.500 de artisti, concerte timp de o luna

Festivalul International George Enescu 2019 isi deschide pe 1 septembrie portile, in Capitala, unde timp de aproape o lunamii de artisti vor concerta seara de seara. Lumea in.

Festivalul George Enescu. De astazi, incepe luna inaltatoare a Romaniei

M-am gandit de multe ori de ce imi place muzica simfonica, de ce ma omor dupa luna in care Festivalul Enescu inunda Bucurestiul. De ce mi se intampla mie asa ceva? Fara cultura ampla muzicala, fara sa stiu sa cant, fara sa stiu notele. Si mi-am dat singurul raspuns posibil. Ma simt si eu inaltator, da prin muzica Festivalului, prin muzica simfonica.

S-a deschis Festivalul International George Enescu, editie care propune diversitate, sub semnul lumii in armonie

Editia cu numarul 24 a Festivalului International George Enescu, care se deschide astazi si se desfasoara pana pe 22 sepembrie, este cea mai extinsa de pana acum si este definita de diversitate si echilibru. in acelasi timp, editia 2019 este girata de numarul mare de artisti exceptionali care vor concerta la Bucuresti, in tara si in lume.

EXCLUSIV Ministrul Culturii, despre importanta Festivalului George Enescu: Promoveaza o imagine pozitiva si frumoasa despre Romania. Am alocat cu aproape 10 milioane de lei in plus fata de editia precedenta

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a declarat in exclusivitate pentru site-ul B. ro, in contextul debutului Festivalului George Enescu editia 2019, care este din punctul sau de vedere semnificatia acestui.

LIVE VIDEO Recitalul mezzosopranei Joyce DiDonato si al pianistului David Zobel de la Festivalul George Enescu

Luni, 2 septembrie, de la ora 17. 00, in seria Recitaluri camerale, la Ateneul Roman, vor evolua mezzosoprana Joyce DiDonato si pianistul David Zobel care vor interpreta lucrari de Haydn, Mozart, Bellini, Rossini, Berlioz, Hahn. Adevarul. ro va trasmiste astazi acest concert, de la ora 17.

INTERVIU Compozitoarea Sabina Ulubeanu, despre muzica contemporana din Festival: Compozitia edrumul de la sentiment la materie

Duminica, 1 septembrie, de la ora 13. 00, Ia Sala Radio, Camerata Regala, dirijata de Constantin Adrian Grigore, are in program lucrari de Sabina Ulubeanu, Eric Tanguy, Nicola Campogrande, David Philip Hefti. Camerata Regala va concerta si pe 5 septembrie la Barlad, de la ora 18. 00, la Teatrul Victor Ion Popa, in cadrul concertelor sustinute in tara in Fesvalul George Enescu.

Electrica Furnizare - partener al Festivalului International George Enescu

Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, anunta continuarea parteneriatului cu Festivalul International George Enescu, cel mai important eveniment cultural international organizat de Romania, se arata intr-n comunicat remis Redactiei noastre.

EXCLUSIV Vladimir Jurowski, la evenimentul de deschidere a Festivalului George Enescu: Tema din 2019 este Lumea in armonie, dar uitandu-ne la ce se intampla in jurul nostru, acest titlu pare mai mult o speranta decat o realitate

EXCLUSIV ONLINE Editia cu numarul douazeci si patru a Festivalului International George Enescu va debuta sambata seara cu prestatia artistica aOrchestreiFilarmonicii din Berlin, avandu-l la pu.

Adevarul transmite de la 20.00 concertul sustinut de London Symphony Orchestra, de la Sala Palatului

Marti, 3 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, London Symphony Orchestra, dirijata de Gianandrea Noseda, interpreteaza lucrari de George Enescu, Iain Bell, Benjamin Britten si Richard Strauss. Participa Corul Academic Radio, dirijat de Ciprian Tutu. Solista invitata este celebra soprana Diana Damrau. Adevarul. ro transmite acest concert de la Sala Palatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )