Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Adevărul Adevărul,
Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Numarul deceselor in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus ajunge la 579, dupa ce alte patru personae cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani si-au pierdut viata. continuă pe Adevărul

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

16 angajati de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui infectati cu noul coronavirus

O explozie de imbolnaviri COVID-19 se inregistreaza la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde, in urma testelor efectuate, s-a confirmat ca 16 angajati sunt infectati cu noul coronavirus.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 545

Patru noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate joi dupa-amiaza de catre autoritati. Este vorba de o femeie de 63 de ani din Sibiu ce suferea si de diabet zaharat si de alti trei barbati, cu virstele de 57, 53 si 64 de ani, toti suferind de alte afectiuni cronice. Bilantul total deceselor a ajuns la 545.

Ministerul Sanatatii: Un medic din Constanta, infectat cu noul coronavirus, a murit

Un medic din Constanta, in varsta de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit, a anuntat mie.

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aju.

INTERVIU Cat de imprevizibila este infectia cu noul coronavirus: Se poate transforma brusc intr-o afectiune severa dupa o saptamana de simptome usoare

Infectia cu noul coronavirus este o afectiune extrem de imprevizibila, iar automedicatia si lipsa unei discutii cu medicul, in momentul in care apar simptome suspecte, nu sunt recomandate sub nicio forma, declara Adrian Pana, medic primar sanatate publica si medic specialist epidemiolog, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Chiar daca 80% dintre cei infectati fac forme usoare de boala sau asimptomatice), in cazul persoanelor care au forme usoare exista riscul ca, dupa o saptamana, afectiunea sa se transforme intr-una severa. VIDEO Interviu cu militarul care conduce spitalul din Focsani: Astazi noi ne confruntam cu un veritabil razboi biologic, aceasta infectie cu SARS-CoV-2 Imagini din spital.

Aproximativ 150 de contaminari cu noul coronavirus la bordul navei italiene de croaziera Costa Atlantica

Aproximativ 150 de membri ai echipajului navei italiene de croaziera Costa Atlantica, care se afla intr-o escala tehnica in portul japonez Nagasaki, sunt infectati cu noul coronavirus, scrie sambata presa locala, relateaza Reuters.

Opt angajati ai unei fabrici de confectii din Caracal, confirmati cu noul coronavirus. Unitatea a fost inchisa

Opt angajati ai unei fabrici de confectii din municipiul Caracal au rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. O femeie a prezentat mai intai semnele bolii, ulterior alti sapte colegi afland vestea ca testul este si in cazul lor pozitiv.

Noul coronavirus sta bine pe metalele pretioase. Cat rezista virusul pe bijuterii si pe diverse suprafete INFOGRAFIC

Noul coronavirus rezista cel mai mult timp pe bijuterii, pe manere sau pe tacamuri si cel mai putin pe ambalaje sau pe cutii. Atunci cand vine vorba de temperatura, virusul rezista pana la 28 de zile la 4 grade Celsius, in timp ce la 40 de noul coronavirus rezista pana la 6 ore.

Noul coronavirus, adus in New York din Europa, nu din China

Cercetari arata ca noul coronavirus a ajuns in statul New York din Europa si nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care il acuza pe Donald Trump ca a impus prea tarziu interdictii de calatorie pentru a impidica raspandirea virusului, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )