Libnet.ro
UNICEF

15:45

Amazon a inaugurat centrul de dezvoltare din Bucuresti, unde vor fi create 650 de locuri de munca

Hotnews Hotnews,
 Amazon a inaugurat centrul de dezvoltare din Bucuresti, unde vor fi create 650 de locuri de munca

Amazon a inaugurat miercuri centrul de dezvoltare din Bucuresti unde acum lucreaza 50 de oameni si se vor adauga 650. La Bucuresti sunt dezvoltate solutii pentru divizia de cloud si pentru asistentul vocal Alexa. Amazon este prezenta din 2005 in Romania, unde are un centru si la Iasi, unde lucreaza 1. 000 de oameni. Compania spune ca a investit aproape 100 de milioane euro in Romania, de cand este prezenta. continuă pe Hotnews

Amazon a inaugurat astazi noul centru de dezvoltare din Bucuresti

Amazon si Amazon Web Services au inaugurat oficial noul sediu si Centru de Dezvoltare si Tehnologie din Bucuresti, creand peste 650 de locuri de munca, care se adauga celor 1000 pe care compania le avea deja in Romania.

Zboruri noi din Bucuresti catre Verona si Geneva, din iunie

Valentin Iordache CNAB): in aceasta vara, peste o luna si ceva, ambele piste ale aeroportului Otopeni vor fi in deschise pe intreaga lungime si in stare buna * Preturile pentru Bucuresti - Verona sau Bucuresti - Geneva vor incepe de la 49 de euro pe segment Compania aeriana low-cost Ernest Airlines intra pe piata din tara noastra din iunie si va opera curse directe intre Bucuresti si orasele Geneva si Verona.

Primariile din Bucuresti au cheltuit 1,3 miliarde lei pentru servicii de paza ntre 2010 si 2016, desi aveau la dispozitie Politia locala / Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi

Primaria Capitalei si cele sase primarii de sector din Bucuresti au platit in perioada 2010-2016 pentru servicii de paza circa 1,3 miliarde de lei, arata un audit al Curtii de Conturi. Daca in 2010 cele 7 institutii plateau pentru aceste servicii 135 milioane lei, in 2016 s-a ajuns la 196 milioane lei. Cei mai multi bani i-a platit in cei 6 ani Primaria Capitalei - circa 363 milioane lei, urmata de Sectorul 1 - circa 250 milioane lei si Sectorul 2 - 240 milioane lei, ajungandu-se ca plata pentru aceste servicii sa ocupe pana la 28% din bugetul de plati.

Un barbat s-a dezbracat complet intr-un supermarket din Bucuresti in timp ce facea cumparaturi

Scene incredibile intr-un supermarket din Bucuresti. Un barbat a intrat in magazin, iar in timp ce facea cumparaturi s-a dezbracat complet. Totul s-a intamplat intr-un magazin situat pe bulevardul Dacia.

Jaf la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Politistii sunt in alerta

Un jaf a avut loc, miercuri dimineata, la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Din primele date, a reiesit caun barbat a intrat in magazin, a cerut svadao bijuterie si cand vanzatoarea s-a.

Imobil cu 15 niveluri in zona Unirii din Bucuresti

SC Anpa Invest SRL investeste intr-un imobil cu regim de inaltime 3S+P+4E+7ER+10ER+11ER Duplex in Bulevardul Unirii, nr. 47, din Bucuresti.

Conducerea Universitatii din Bucuresti cere demisia ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti cere demiterea ministrului Educatiei. Reprezentantii institutiei de invatamant superior din Capitala se alatura astfel demersului Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, la o zi du.

Conducerea Universitatii din Bucuresti anunta ca se alatura Universitatii Babes-Bolyai si cere demiterea ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti anunta ca se alatura Universitatii Babes-Bolyai si cere demiterea ministrului Educatiei. Avand in vedere masurile controversate luate de ministrul Valentin Popa, care au afectat grav sistemul de invatamant superior din Romania, reprezentantii conducerii Universitatii din Bucuresti solicita demiterea ministrului Educatiei, Valentin Popa, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Un om al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost certat de o femeie sa se dea jos din cauza mirosului. Replica boschetarului a fost uluitoare

Un barbat al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost scurt timp certat de o femeie: -Coboara, domnule, jos ca murim aici de miros, boschetarule! Replica barbatului a fost.

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si tusea unui barbat. A incremenit de spaima, dar cand s-a intors groaza a fost si mai mare. Si asta pentru ca,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )