Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un om al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost certat de o femeie sa se dea jos din cauza mirosului. Replica boschetarului a fost uluitoare

Antena3 Antena3,
Un om al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost certat de o femeie sa se dea jos din cauza mirosului. Replica boschetarului a fost uluitoare

Un barbat al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost scurt timp certat de o femeie: -Coboara, domnule, jos ca murim aici de miros, boschetarule! Replica barbatului a fost. continuă pe Antena3

Conducerea Universitatii din Bucuresti anunta ca se alatura Universitatii Babes-Bolyai si cere demiterea ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti anunta ca se alatura Universitatii Babes-Bolyai si cere demiterea ministrului Educatiei. Avand in vedere masurile controversate luate de ministrul Valentin Popa, care au afectat grav sistemul de invatamant superior din Romania, reprezentantii conducerii Universitatii din Bucuresti solicita demiterea ministrului Educatiei, Valentin Popa, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Conducerea Universitatii din Bucuresti cere demisia ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti cere demiterea ministrului Educatiei. Reprezentantii institutiei de invatamant superior din Capitala se alatura astfel demersului Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, la o zi du.

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si tusea unui barbat. A incremenit de spaima, dar cand s-a intors groaza a fost si mai mare. Si asta pentru ca,.

Romania ideala a Coalitiei pentru Familie: O femeie cu doi copii nu a fost primita la un cinema din Bucuresti - Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult?

O mama a trecut printr-o situatie absolut revoltatoare atunci cand a mers cu cei doi copii ai sai la cinematograful unui mall din Bucuresti. Raluca Zdrobis a cerut un pachet Family, dar vanzatoarea nu a vr.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

Cladiri istorice din Bucuresti, scoase la vanzare

Monumentele arhitecturale ale Capitalei sunt scoase la vanzare! Cine vrea sa aiba o casa ca in povesti poate cumpara cladiri care adapostesc candelabre din bronz, lifturi sau chiar buncare antiatomice. Se.

O tanara din Bucuresti, talharita langa casa: Am simtit ca sunt urmarita si ceva se va intampla. Cazuri de acest fel au loc, asa ca aveti grija! (FOTO)

Numarul infractiunilor pare ca a explodat in Romania. Dupa zeci de cazuri de violuri si furturi, a aparut un nou caz de talharie, in Bucuresti. O tanara a povestit ca a fost atacata pe o strada din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )