Libnet.ro
UNICEF

05:45

Conducerea Universitatii din Bucuresti cere demisia ministrului Educatiei

B1 B1,
Conducerea Universitatii din Bucuresti cere demisia ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti cere demiterea ministrului Educatiei. Reprezentantii institutiei de invatamant superior din Capitala se alatura astfel demersului Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, la o zi du. continuă pe B1

Conducerea Universitatii din Bucuresti anunta ca se alatura Universitatii Babes-Bolyai si cere demiterea ministrului Educatiei

Universitatea din Bucuresti anunta ca se alatura Universitatii Babes-Bolyai si cere demiterea ministrului Educatiei. Avand in vedere masurile controversate luate de ministrul Valentin Popa, care au afectat grav sistemul de invatamant superior din Romania, reprezentantii conducerii Universitatii din Bucuresti solicita demiterea ministrului Educatiei, Valentin Popa, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Conducerea Universitatii din Bucuresti se alatura demersului Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca in a-i cere demisia ministrului Educatiei

Conducerea Universitatii din Bucuresti UB) se alatura demersului Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca in a-i cere demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei. Nemultumirea universitatilor este legata de alocarea defectuoasa a locurilor bugetate.

Conducerea celei mai mari universitati din tara cere demisia ministrului Educatiei

Intr-o scrisoare deschisa, dupa cateva saptamani de greva japoneza, conducerea UBB cere public luni, 7 mai, demisia ministrului Educatiei.

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai i cere premierului Dancila sa-l demita pe ministrul Educatiei

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca le cere premierului Viorica Dancila si coalitiei de guvernare sa il demita pe ministrul Educatiei. intr-o scrisoare deschisa, conducerea Universitatii spune ca a incercat sa-l determine pe ministrul Valentin Popa sa inteleaga erorile pe care le-a facut in procesul de alocare a locurilor bugetate catre universitati. Am primit, in schimb, pseudoexplicatii bazate pe motivatii vetuste si pe date eronate sau expirate, sustine UBB. Amintim ca rectorul Universitatii Babes-Bolyai este in continuare Ioan Aurel Pop, care a decis sa cumuleze aceasta functie cu cea de presedinte al Academiei Romane. Citeste in articol Scrisoare deschisa integrala a UBB catre Coalitia de guvernare si Premierul Romaniei.

Un om al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost certat de o femeie sa se dea jos din cauza mirosului. Replica boschetarului a fost uluitoare

Un barbat al strazii a incercat sa urce in autobuzul 202 din Bucuresti, insa a fost scurt timp certat de o femeie: -Coboara, domnule, jos ca murim aici de miros, boschetarule! Replica barbatului a fost.

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si tusea unui barbat. A incremenit de spaima, dar cand s-a intors groaza a fost si mai mare. Si asta pentru ca,.

Romania ideala a Coalitiei pentru Familie: O femeie cu doi copii nu a fost primita la un cinema din Bucuresti - Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult?

O mama a trecut printr-o situatie absolut revoltatoare atunci cand a mers cu cei doi copii ai sai la cinematograful unui mall din Bucuresti. Raluca Zdrobis a cerut un pachet Family, dar vanzatoarea nu a vr.

Republica Moldova: Presedintele Igor Dodon ii cere demisia premierului Pavel Filip pentru ca acesta a cerut sprijinul Uniunii Europene

Criza politica in Republica Moldova! Presedintele Igor Dodon a cerut ca premierul Pavel Filip sa isi inainteze demisia de onoare pentru ca acesta a cerut ajutorul Uniunii Europene in formarea unei guvernari pr.

Valeriu Munteanu: Traian Basescu cere demisia lui Siegfried Muresan pentru ca acesta ii incurca lui Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu considera ca motivul real pentru care Partidul Miscarea Populara, condus de catre Traian Basescu, solicita demisia eurodeputatului Siegfried Muresan este ca acesta ii incurca lui Plahotniuc.

Cladiri istorice din Bucuresti, scoase la vanzare

Monumentele arhitecturale ale Capitalei sunt scoase la vanzare! Cine vrea sa aiba o casa ca in povesti poate cumpara cladiri care adapostesc candelabre din bronz, lifturi sau chiar buncare antiatomice. Se.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )