Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ambasada Danemarcei, mesaj ironic despre situatia din Romania: Ci autostradi? / Iegxact!

B1 B1,
Ambasada Danemarcei, mesaj ironic despre situatia din Romania: Ci autostradi? / Iegxact!

Ambasada Danemarcei la Bucuresti a publicat, pe Facebook, un mesaj ironic, in contextul miscarii sieu care a dus la un protest de 15 minute al catorva sute de angajati din Romania, acre si-au oprit. continuă pe B1

CIOLOS: Situatia din Romania - una de deznadejde din partea unei mari parti a populatiei

Fostul premier, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Miercurea Ciuc, ca, in acest moment, o mare parte din populatia Romaniei se afla intr-o situatie de deznadejde, el considerand insa ca tara noastra are si o foarte mare oportunitate de dezvoltare pentru urmatorii ani.

Ambasada Suediei, mesaj despre miscarea sieu: Daca ai 15 minute libere astazi, poti urmari raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm (VIDEO)

Fenomenul sieu a cuprins toata tara. Sute de angajati din Romania si-au oprit activitatea pentru a atrage atentia ca tara nu are autostrazi. O reactie la aceasta miscare a venit, vineri, si din partea.

ISTORIE Gheorghe Gheorghiu-Dej intreaba despre documentele din arhiva Partidului Muncitoresc Roman (1961)

In opinia unor oameni politici romani Istoria nu tine de foame. in Romania exista istorici care trec peste o asemenea rostire prezidentiala si se intreaba si astazi de unde a provenit incrancenarea anti-Istorie a lui Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei si actual presedinte al consiliului stiintific al Institutul pentru Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului care a savarsit o impietate in 1997 la Mausoleul de la Marasesti. De ce a fost criticata asa-numita Comisie Tismaneanu tocmai de catre cel care a avut posibilitatea, timp de patru ani, dar nu a pus la dispozitia cercetatorilor toate fondurile arhivistice ale Partidului Comunist Roman, in perioada in care a detinut cea mai inalta functie politica din Romania?.

Tariceanu: Ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost unul inacceptabil de lent

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit despre protestul de 15 minute organizat fata de lipsa autostrazilor din Moldova. Acesta a spus ca ritmul de constructie al autostrazilor din Romania a fost.

Lectia de limba romana cu Ecaterina Andronescu. Ce spune despre colegii din Guvern semi-analfabeti

Ecaterina Andronescu le recomanda colegilor din Guvern care nu reusesc sa se exprime corect in limba romana sa se straduiasca sa vorbeasca mai corect limba romana. intr-un interviu acordat jurnalistei Emilia Sercan, pentru site-ul Press One, mininstrul Educatiei a precizat ca, in ce o priveste, este foarte atenta la exprimare, pentru ca studentii nu i-ar [] .

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

ANAF saboteaza activitatea ONG-urilor din Romania: gestul absurd al autoritatilor

In timp ce multi dintre noi viseaza la autostrazi pe teritoriul Romaniei, ANAF are mari sanse sa blocheze activitatea ONG-urilor din tara din cauza unei legi recent care nu poate fi pusa in aplicare dintr-un motiv absurd. Daca aveai nevoie de un argument aditional pentru a intelege mai bine ineficienta si absurditatea legislatiei din Romania, [] .

DIN CAUZA TAXEI PE LACOMIE Raiffeisen, nevoita sa isi reevalueze operatiunile din Romania

Profitul Raiffeisen Bank Romania - 881 milioane de lei anul trecut, cu 79% mai mare decat in 2017 Raiffeisen Bank International RBI) trebuie sa isi reevalueze operatiunile din Romania, dupa ce Guvernul a decis, in decembrie anul trecut, sa impuna o noua taxa pe banci, conform directorului executiv al grupului bancar austriac, Johann Strobl, citat de Reuters.

CEO-ul Raiffeisen Bank International revine cu precizari: Plecarea din Romania NU este o optiune pentru noi. Cand am spus de re-evaluare ne-am referit la o posibila redimensionare a businessului

Plecarea din Romania NU este o optiune pentru noi. Cand am spus de re-evaluare ne-am referit la o posibila redimensionare a businessului, a declarat pentru Bloomberg Johann Strobl, CEO al Raiffeisen Bank International. El a mai precizat ca evolutia dezbaterilor publice din Romania il determina sa fie optimist si sa spere ca impactul taxei va fi mai mic decat cel initial.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )