Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ambasada Rusiei in Regatul Unit trolleaza Uniunea Europeana. Care e cea mai buna metoda de a dovedi ca liberalismul e in viata?

Adevărul Adevărul,
Ambasada Rusiei in Regatul Unit trolleaza Uniunea Europeana. Care e cea mai buna metoda de a dovedi ca liberalismul e in viata?

Dupa ce Vladimir Putin a declarat in urma cu cateva zile ca liberalismul e invechit si a intrat in conflict cu ce vor oamenii din intreaga lume, starnind replici din partea mai multor lideri europeni, Ambasada Rusiei in Regatul Unit contribuie la mania europenilor printr-un sondaj postat pe Twitter, relateaza Politico. continuă pe Adevărul

Reactia MAE dupa ce Ambasada Rusiei a spus ca trupele sovietice au fost primite cu bucurie in Basarabia, in 1940

Ministerul Afacerilor Externe dezaproba prezentarea trunchiata si lipsita de precizie istorica facuta de Ambasada Federatiei Ruse in Romania pe pagina sa oficiala de Facebook privind ultimatumul sovietic din 1940 si evenimentele care i-au urmat.

Reactia MAE, dupa ce Ambasada Rusiei a spus ca trupele sovietice au fost primite cu bucurie in Basarabia in 1940: Dezaprobam prezentarea trunchiata si lipsita de precizie istorica

Ministerul Afacerilor Externe dezaproba prezentarea trunchiata si lipsita de precizie istorica facuta de Ambasada Federatiei Ruse in Romania pe pagina sa oficiala de Facebook privind ultimatumul sovietic din 1940 si evenimentele care i-au urmat, arata un comunicat MAE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )