Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ambasada SUA urmareste ndeaproape incidentul n care au fost implicati cei doi baschetbalisti

Hotnews Hotnews,
 Ambasada SUA urmareste ndeaproape incidentul n care au fost implicati cei doi baschetbalisti

Ambasada Statele Unite la Bucuresti a transmis ca a luat cunostinta de cazul celor doi baschetbalisti americani injunghiati pe o terasa din Braila si ca urmareste indeaproape incidentul, scrienews. ro. continuă pe Hotnews

Ambasada SUA la Bucuresti urmareste indeaproape incidentul in care au fost implicati baschetbalistii americani din Braila

Ambasada Statele Unite la Bucuresti a transmis ca a luat cunostinta de cazul celor doi baschetbalisti americani injunghiati pe o terasa din Braila si ca urmareste indeaproape incidentul.

Violentele din 10 august: Mesajul unui diplomat american, distribuit pe Facebook de Ambasada SUA - cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine

Pe 10 august, in Romania, cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine, inclusiv prin utilizarea gazelor lacrimogene, in timp ce monitorizau protestele din Bucuresti, potrivit Active Watch si Reporteri fara frontiere, arata vineri, pe Facebook, Ambasada SUA la Bucuresti. Mesajul distribuit de institutie a fost transmis de un diplomat american la o mare conferinta europeana dedicata drepturilor omului si democratiei.

DIICOT a deschis un dosar pentru detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti

DIICOT a deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti. Urmare a informatiilor aparute in spatiul public, cu privire la.

Cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila aminteste de alte incidente in care au fost implicati sportivi: Felul in care au murit Chauncey Hardy, Marian Cozma si Ion Covaci a socat o tara intreaga(FOTO)

Cazul baschetbalistilor americani injunghiati in noaptea de sambata spre duminica la o terasa din centrul Brailei amiteste de alte incidente tragice din Romania carora le-au cazut victime.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )