Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ambasadorul Adrian Zuckerman, in vizita de ramas bun la Palatul Victoria: Ce a discutat cu premierul Florin Citu

B1 B1,
Ambasadorul Adrian Zuckerman, in vizita de ramas bun la Palatul Victoria: Ce a discutat cu premierul Florin Citu

Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a efectuat, marti, o vizita de ramas-bun, la Palatul Victoria, unde s-a intalnit cu premieru Florin Citu. Alaturi de diplomatul american, la intrevederea cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti, luni, la ora 18

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora pe ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Pa.

Adrian Zuckerman isi inceteaza mandatul de ambasador SUA inainte de vreme: de ce?

Adrian Zuckerman isi incheie, maine, mandatul de ambasador al SUA in tara noastra. Este unul dintre cele mai scurte mandate de ambasador al SUA, din ultimii 15 ani, daca tinem cont ca el s-a intins doar pe durata unui an, in timp ce majoritatea diplomatilor americani care au fost trimisi in Romania dupa 199) au avut mandate de trei sau patru ani.

Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a lui Adrian Zuckerman: Reiterez interesul crescut al Romaniei pentru o prezenta militara americana sporita pe teritoriul tarii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni, la Cotroceni, pe Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce. Acesta isiincheie mandatul de ambasador al Statelor Unite la.

VIDEO Mesajul de ramas bun al Melaniei Trump: Violenta nu este niciodata solutia

Prima Doamna a SUA, Melania Trump, a publicat luni un mesaj de ramas bun in conditiile in care se pregateste sa plece de la Casa Alba, declarand ca violenta nu este niciodata solutia, relateaza AFP si USA Today, potrivit Agerpres.

Melania Trump, in discursul de ramas bun: Amintiti-va mereu ca violenta nu a fost niciodata solutia si nu va fi niciodata justificata (VIDEO)

Melania Trump, inca Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, a transmis, luni, in mesajul sau de ramas bun ca violenta nu a fost niciodata solutia. Cuplul prezidential paraseste in aceste zile.

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul SUA si a salutat numarul mare de trupe americane din Romania

Ultima zi de mandat a lui Donald Trump la Casa Alba coincide si cu ultima zi ca ambasador SUA in Romania a lui Adrian Zuckerman. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe inaltul oficial cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce si, in discursul de multumire a activitatii lui Zuckerman la Bucuresti, a salutat prezenta crescuta a trupelor americane in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )