Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Germania nu a fost partizan pentru sau impotriva unei ...

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Germania nu a fost partizan pentru sau impotriva unei ...

Germaniaeste unul dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei, atat din punct de vedere politic, cat si comercial. Criza politica din aceasta vara a tensionat relatiile dintre cele doua state. Despre acest subiect si nu numai, am stat de vorba cu Excelenta Sa, domnul Andreas von Mettenheim, ambasadorul Germaniei la Bucuresti. Avand in vedere ca Germania este unul dintre partenerii diplomatici cei mai vechi ai Romaniei, cum considerati ca au evoluat relatiile bilaterale dintre cele doua . continuă pe România Liberă

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, sfat pentru oamenii de afaceri romani: Organizati-va!

Oamenii de afaceri romani trebuie sa se organizeze, este mesajul pe care ambasadorul Germaniei la Bucuresti il transmite oamenilor de afaceri romani. Oficialul german a precizat ca revenirea Romaniei.

Un angajat al Directiei pentru Accize si Operatiuni Vamale Bucuresti a fost arestat pentru incendiere intentionata

Procurori au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a angajatului Directiei Municipiului Bucuresti pentru Accize si Operatiuni Vamale, Ioan Iulian Niculae, conform unui comunicat remis redactie. El a incendiat in mod intentionat un depozit in care se aflau 25 autoturisme si alte produse textile, ce apartineau Directiei .

Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013 |VIDEO

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru anul viitor. Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica. Astfel, cladirea Pavilionului Central [.

Vesti proaste pentru fanii lui Jennifer Lopez: Concertul de la Romexpo a fost amanat pentru anul viitor

Romanii vor trebui sa mai astepte pana o vor vedea in carne si oase pe Jeenifer Lopez. Concertul acesteia, programat pentru 14 noiembrie, la Romexpo, a fost amanat pentru anul viitor. Potrivit unui comunicat.

Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013.

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru anul viitor. Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica. Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de .

Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

Tatal Innei a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare pentru un accident in urma caruia un om si-a pierdut viata, informeaza rtv. net. Giorgic Apostoleanu, tatal cantarete Inna, si-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat in 2009, in judetul Constanta, si care s-a soldat cu o victima. Tatal Innei a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta, in urma recursurilor formulate de partile .

UNEJ a fost amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti UNEJ) cu 593. 090 lei pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru stabilirea unor cheltuieli de executare ilegale.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3367 seconds )