Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013 |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013 |VIDEO

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru anul viitor. Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica. Astfel, cladirea Pavilionului Central [. continuă pe Devorator Monden

Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013.

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru anul viitor. Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica. Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de .

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa il sustina pe 14 noiembrie, in Romania, amanat pentru 2013

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa il sustina pe 14 noiembrie, in complexul Romexpo din Bucuresti, a fost amanat pentru anul viitor, din cauza ca sala respectiva nu corespunde cerintelor echipei tehnice a starului, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Vesti proaste pentru fanii lui Jennifer Lopez: Concertul de la Romexpo a fost amanat pentru anul viitor

Romanii vor trebui sa mai astepte pana o vor vedea in carne si oase pe Jeenifer Lopez. Concertul acesteia, programat pentru 14 noiembrie, la Romexpo, a fost amanat pentru anul viitor. Potrivit unui comunicat.

Jennifer Lopez a purtat rochia unei romance la prezentarea Chanel de la Paris (FOTO)

Numele creatoarei de moda Dana Budeanu a ajuns si la prezentarea Chanel de la Paris!Mai mult, vedeta care a purtat creatia romancei a fost nimeni alta decat voluptoasa Jennifer Lopez. Rochia alba cu care a.

Jennifer Lopez, imbracata de o romanca la prezentarea Chanel de la Paris (FOTO)

Numele creatoarei de moda Dana Budeanu a ajuns si la prezentarea Chanel de la Paris!Mai mult, vedeta care a purtat creatia romancei a fost nimeni alta decat voluptoasa Jennifer Lopez. Rochia alba cu care a.

UPDATE Procesul trupei Pussy Riot, AMANAT pentru 10 octombrie.

UPDATE: Procesul in apel al membrelor grupului Pussy Riot a fost amanat, luni, pentru 10 octombrie de tribunalul municipal din Moscova, una dintre tinere anuntand ca a intrerupt legatura cu avocatul ei si in prezent nu are cine sa o apere in instanta, relateaza AFP, citata de Mediafax. Amanarea ceruta de Ekaterina Samutevici este acceptata. Audierea a fost amanata pentru 10 octombrie, a anuntat presedintele tribunalului, dupa suspendarea audierii. _ _ _ _ _ _ Un tribunal din Moscova va .

Jennifer Lopez nu mai vine in Romania! Concertul ei din noiembrie nu va mai avea loc!

Concertul pe care J Lo urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior. Continue reading .

Ponta: Domnul Arafat are de pregatit finantarea sistemului de sanatate pentru 2013.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca doctorul Raed Arafat, care va asigura conducerea Ministerului Sanatatii in perioada urmatoare, trebuie sa continue proiectele incepute si sa pregateasca finantarea sistemului de sanatate pentru anul 2013, scrie Agerpres. Vreau sa spun ca ii urez bun-venit la masa Guvernului domnului Raed Arafat care va asigura conducerea Ministerului Sanatatii in perioada urmatoare. Sigur, din punct de vedere strict procedural, solicitarea catre presedinte am .

Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

Tatal Innei a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare pentru un accident in urma caruia un om si-a pierdut viata, informeaza rtv. net. Giorgic Apostoleanu, tatal cantarete Inna, si-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat in 2009, in judetul Constanta, si care s-a soldat cu o victima. Tatal Innei a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta, in urma recursurilor formulate de partile .

UNEJ a fost amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti UNEJ) cu 593. 090 lei pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru stabilirea unor cheltuieli de executare ilegale.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )