Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ambasadorul Marii Britanii in Romania: Anul 2017, cel mai intens in domeniul cooperarii militare. Fortele armate romane si britanice lucreaza impreuna

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Marii Britanii in Romania: Anul 2017, cel mai intens in domeniul cooperarii militare. Fortele armate romane si britanice lucreaza impreuna

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, considera ca anul acesta va fi cel mai intens din punctul de vedere al cooperarii militare. continuă pe România Liberă

Fed Cup: Irina Begu a invins-o pe Heather Watson. Romania conduce in fata Marii Britanii, cu 3-1

Romania conduce in fata Marii Britanii cu scorul de 3-1, dupa ce Irina-Camelia Begu a invins-o pe Heather Watson, cu 6-4, 7-5, in cadrul competitiei Fed Cup, care are loc la Mamaia.

VIDEO. Aeronave Typhoon ale Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au ajuns in baza militara din Mihail Kogalniceanu

Patru aeronave Typhoon ale Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au aterizat, astazi, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu.

Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

O echipa de experti a realizat un studiu, in anul 2007, asupra sigurantei de la bordul aeronavelor, indicand locurile care au cel mai ridicat nivel de siguranta. Potrivit huffingtonpost. com, studiul a.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii; Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei intalniri cu mediul de afaceri, ca cel mai important pas pe care Romania trebuie sa il faca este sa dezvolte nfrastructura, deoarece niciun sector nu poate perfoma in lipsa infrastucturii.

Romania libera, confiscata de comunisti: Cel mai vechi ziar romanesc, foaie clandestina in anii razboiului

Cel mai vechi cotidian romanesc a fost confiscat de activistii comunisti care actionau ilegal, tiparind o foaie clandestina cu numele Rl, in anii 40. Noua editie milita pentru intoarcerea armelor contra Germaniei naziste, dar, in acelasi timp, ii ataca virulent pe Iuliu Maniu si generalul Radescu, ultimul prim-ministru al unei Romanii libere.

Cel mai nou Walkman de la Sony vine cu rezistenta la apa si cu o conexiune Bluetooth

Brandul Walkman a reusit sa supravietuiasca si in era iPod-urilor, dar si in era smartphone-urilor, iar cei de la Sony tocmai au anuntat un nou model. Seria Sony Walkman WS620 este creata pentru pasionatii de fitness si este un dispozitiv pentru alergatori si innotatori deopotriva. Seria WS620 include modelele de Walkman wireless sport NW-WS623 4GB) [].

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Cum arata castelul lui Anatol Stati, cel mai bogat om din Republica Moldova. IMAGINI IMPRESIONANTE (VIDEO)

Omul de afaceri Anatol Stati, considerat cel mai bogat om din Republica Moldova, si-a schimbat resedinta in urma cu trei ani si in prezent locuieste intr-un castel impresionant, situat la.

Eroul zilei: Cel mai medaliat gimnast roman

Marian Dragulescu este cel mai medaliat gimnast al Romaniei din toate timpurile,la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si Europene. Dupa performanta obtinuta la Campionatele Europene de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )