Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ambasadorul Palestinei in Romania, rechemat la Ramallah pentru consultari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul Palestinei in Romania, rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost chemat de urgenta ieri dimineata la Ramallah pentru consultari, informeaza ambasada statului palestinan in Romania, conform Agerpres. Ministerul de Externe al Autoritatii Palestiniene face acest demers in contextul in care Romania se afla printre tarile care au blocat declaratia comuna a Uniunii Europene referitoare la relocarea de catre statele membre a misiunilor diplomatice de la Tel Aviv, la Ierusalim, precizeaza comunicatul ambasadei. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari. Ambasadorii altor trei tari UE urmeaza sa revina n Palestina

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari, a informat ambasada statului Palestina in Romania, potrivit Agerpres. Pe langa ambasadorul din Romania, Autoritatea palestiniana a anuntat miercuri rechemarea ambasadorilor din Austria, Ungaria si Cehia, care au trimis reprezentanti la ceremonia israeliano-americana de deschiderea a Ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, a anuntat Ministerul de Externe al Autoritatii Palestiniene, relateaza AFP.

Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari, a informat ambasada statului Palestina in Romania, potrivit Agerpres.

Ambasadorul palestinian in Romania a fost rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari.

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

Ambasadorul palestian la Bucuresti, Fuad Kokaly, a parasit miercuri seara Romani pentru a se consulta cu autoritatile de la Ramallah in scandalul mutarii ambasadei din Israel la Ierusalim. intr-un scurt.

Iohannis o cheama pe Dancila la Cotroceni, marti, pentru consultari

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni, pentru a avea consultari ce vizeaza clarificarea unor aspecte ce tin de politica externa a Romaniei, inclusiv problematica relocarii ambasadei Romaniei din statul Israel.

Romania risca infringement pentru TAXA AUTO! Comisia Europeana someaza Guvernul PSD

Romania ar putea fi sanctionata de oficialii de la Bruxelles, daca Guvernul nu ramburseaza integral cetatenilor taxa auto. Comisia Europeana ameninta autoritatile romane cu sanctiuni, intr-o procedura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )