Libnet.ro
UNICEF

14:45

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

B1 B1,
Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

Ambasadorul palestian la Bucuresti, Fuad Kokaly, a parasit miercuri seara Romani pentru a se consulta cu autoritatile de la Ramallah in scandalul mutarii ambasadei din Israel la Ierusalim. intr-un scurt. continuă pe B1

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Palestienii si-au rechemat ambasadorul din Romania

In plin scandal provocat de intentiile Guvernului roman de a muta ambasada din Israel la Ierusalim, Ambasada Palestinei la Bucuresti a anuntat rechemarea la Ramallah a ambasadorului Fuad Kokaly in vederea.

Subiectele zilei: Ct pierde Romnia n scandalul mutarii ambasadei din Israel; Facem comisii speciale degeaba. Romnia se ndeparteaza de criteriile pentru aderarea la euro; Viktor Orbn, un anti-Macron n estul Europei?

Cat au castigat romanii din pensia privata si unde sunt investiti banii Administratorii fondurilor de pensii private au reusit sa aduca un plus de circa 9% pentru cei peste 7 milioane milioane de cotizanti, prin felul in care au. TVR a cheltuit 214. 000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea si a altor sefi la Lisabona pentru Eurovision Doina Gradea, presedinta-directoare generala a Societatii Romane de Televiziune SRTV), a facut parte din.

Analiza. Cat pierde Romania in scandalul mutarii ambasadei din Israel. Nu ne mai putem pozitiona ca un stat-partener UE, ci ca un stat din nucleu-dur al lui Trump

Conflictul dintre Klaus Iohannis si Guvernul Dancila, generat de relocarea ambasadei la Ierusalim, va stirbi credibilitatea Romaniei in ochii partenerilor europeni si va amplifica tensiunile interne, cred specialistii contactati de Adevarul.

Cat pierde Romania in scandalul mutarii ambasadei din Israel. Nu ne mai putem pozitiona ca un stat-partener UE, ci ca un stat din nucleu-dur al lui Trump

Conflictul dintre Klaus Iohannis si Guvernul Dancila, generat de relocarea ambasadei la Ierusalim, va stirbi credibilitatea Romaniei in ochii partenerilor europeni si va amplifica tensiunile interne, cred specialistii contactati de Adevarul.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,.

Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul memorandumului privind mutarea ambasaderi Romaniei din Israel la Ierusalim. intr-o declaratie de presa de la Sofia unde participa la summit al Uniunii Eu.

AUDIO Sefa Reprezentantei Comisiei Europene, despre mutarea ambasadei din Israel: Pozitia oficiala a Romniei este pozitia anuntata de presedintele Romniei, pentru ca el reprezinta Romnia n forurile europene pe probleme de politica externa / Statul de dre

Comisia Europeana considera ca in chestiunea eventualei mutari a ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, pozitia oficiala a Bucurestiului este cea exprimata de presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta reprezinta Romania in forurle europene, pe problema de politica externa, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea. Ea a mai subliniat ca in Uniunea Europeana statul de drept, inclusiv independenta justitiei, nu este un subiect negociabil cu nicun stat membru, inclusiv cu Romania.

Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari. Ambasadorii altor trei tari UE urmeaza sa revina n Palestina

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari, a informat ambasada statului Palestina in Romania, potrivit Agerpres. Pe langa ambasadorul din Romania, Autoritatea palestiniana a anuntat miercuri rechemarea ambasadorilor din Austria, Ungaria si Cehia, care au trimis reprezentanti la ceremonia israeliano-americana de deschiderea a Ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, a anuntat Ministerul de Externe al Autoritatii Palestiniene, relateaza AFP.

Ambasadorul Palestinei in Romania, rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost chemat de urgenta ieri dimineata la Ramallah pentru consultari, informeaza ambasada statului palestinan in Romania, conform Agerpres. Ministerul de Externe al Autoritatii Palestiniene face acest demers in contextul in care Romania se afla printre tarile care au blocat declaratia comuna a Uniunii Europene referitoare la relocarea de catre statele membre a misiunilor diplomatice de la Tel Aviv, la Ierusalim, precizeaza comunicatul ambasadei.

Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari, a informat ambasada statului Palestina in Romania, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )