Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari, a informat ambasada statului Palestina in Romania, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Palestinei n Romnia, rechemat la Ramallah pentru consultari. Ambasadorii altor trei tari UE urmeaza sa revina n Palestina

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari, a informat ambasada statului Palestina in Romania, potrivit Agerpres. Pe langa ambasadorul din Romania, Autoritatea palestiniana a anuntat miercuri rechemarea ambasadorilor din Austria, Ungaria si Cehia, care au trimis reprezentanti la ceremonia israeliano-americana de deschiderea a Ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, a anuntat Ministerul de Externe al Autoritatii Palestiniene, relateaza AFP.

Ambasadorul palestinian in Romania a fost rechemat la Ramallah pentru consultari

Ambasadorul Palestinei in Romania, Excelenta Sa Fuad Kokaly, a fost rechemat miercuri dimineata la Ramallah pentru consultari.

Iohannis o cheama pe Dancila la Cotroceni, marti, pentru consultari

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni, pentru a avea consultari ce vizeaza clarificarea unor aspecte ce tin de politica externa a Romaniei, inclusiv problematica relocarii ambasadei Romaniei din statul Israel.

Comisar european, semnal de alarma pentru Guvern. Romania se afla in pericolul de a pierde fondurile europene in domeniul transporturilor

Semnal de alarma tras de comisarul european Corina Cretu. Aceasta spune ca Romania este pe cale sa piarda fondurile europene, in special in domeniul Transporturilor. Cretu mai spune ca tara noastra ar.

Pentru Chisinau, Romania este Rusia cu semn schimbat

Premierul Filip a spus-o in The Guardian. Cu subiect si predicat. Pentru guvernul de la Chisinau, Unirea cu Romania este exclusa. Sigur, toti stiau asta, chiar si cei care se prefaceau ca nu stiu. Era o minciuna frumoasa, o ambiguitate constructiva, cum ar numi-o, pedant, analistii. Socul declaratiilor din publicatia britanica ale prim-ministrului moldovean vine din alta parte: a incalcat o linie rosie de comunicare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )