Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in autoizolare, dupa ce s-a intalnit cu Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul SUA la Bucuresti, in autoizolare, dupa ce s-a intalnit cu Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA, citata de Agerpres. continuă pe Adevărul

Ambasadorul SUA - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2.

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si primarul Capitalei, Nicusor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o intalnire oficiala cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. Seful executivului a sustinut o declaratie de.

Lucian Bode s-a intalnit cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu cateva ore inainte sa afle ca are Covid

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania se aflape lista suspectilor deCOVID, dupa ce a intrat in contact Lucian Bode, unul dintre cei doi ministrii ai Guvernului Orban, cares-au molipsit la.

Ambasadorul SUA, dupa discutia cu Nicusor Dan: Este nevoie de o rezolutie pentru desfiintarea companiilor detinute de Municipalitate. Este nevoie de transparenta

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a declarat luni, dupa intalnirea cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ca este nevoie de mai multa transparenta in cadrul institutiei pentru ca oamenii.

Nicusor Dan, dupa discutia cu ambasadorul SUA: Am vorbit de deschiderea Capitalei catre mari investitii. Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului (VIDEO)

Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului, a subliniat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, dupa discutia avuta luni cu ambasadorul SUA in.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, confirmat cu Covid

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test Covid-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2, informeaza Ambasada SUA.

Ambasadorul SUA s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit cu un ministru infectat cu COVID-19

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va.

Decizia radicala luata de ambasadorul SUA la Bucuresti, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, nu va mai participa personal la intrevederi pana cand va fi testat pentru COVID-19. Diplomatul s-a intalnit miercuri cu ministrul transporturilor, Lucian Bode, care a aflat ulterior ca este infectat cu SARS-CoV-2.

Ambasadorul SUA pune cruce locurilor de veci

Senzational! Sau o adevarata bomba atomica, dupa cum atrage atentia jurnalistul de investigatie Bogdan Tiberiu Iacob. Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti a decis si a impus scoaterea la mezat a 20 de companii ale Primariei Generale a Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )