Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si primarul Capitalei, Nicusor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o intalnire oficiala cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. Seful executivului a sustinut o declaratie de. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

Ludovic Orban, vizita oficiala in Israel si Palestina. Se va intalni cu Netanyahu si cu omologul palestinian

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila a alocat din Fondul de rezerva 100 de milioane catre Primaria Capitalei, condusa atunci de Gabriela Firea. Banii au fost aruncati pe apa Dambovitei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a aratat din nou convins ca, odata cu ajungerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, banii alocati de la Centru acesteia vor fi folositi in scopurile prevazute. El a precizat ca.

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

Ludovic Orban: Nu vad un motiv foarte serios sa schimbam sistemul de desfasurare a cursurilor scolare

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca, in acest moment, nu vede un motiv foarte seriosde schimbare a sistemului in baza caruia se desfasoara cursurile scolare stabilite de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a efectuat duminica o vizita la call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii. Acolo, 144.

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

AMBASADORUL SUA LA BUCURESTI: Cred cu tarie ca Romania poate fi un lider de talie mondiala si un model demn de urmat

Mediul antreprenorial sanatos reprezinta un element cheie pentru construirea si consolidarea democratiei, iar Romania poate fi un lider de talie mondiala si un model demn de urmat de tarile din regiune, a declarat vineri ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, cu prilejul participarii sale la Topul national al firmelor private din Romania, eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )