Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ambasadorul SUA in Romania, indemn la lectura. Ce carte din folclorul romanesc a evocat Hans Klemm: Cititul este foarte important pentru mine (VIDEO)

B1 B1,
Ambasadorul SUA in Romania, indemn la lectura. Ce carte din folclorul romanesc a evocat Hans Klemm: Cititul este foarte important pentru mine (VIDEO)

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, a lansat, vineri dimineata, un indemn la lectura. Diplomatul a citit o poveste nemuritoare din folclorul romanesc culeasa de Petre Inspirescu si introdusa in colectia. continuă pe B1

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si ambasadorul SUA, Hans Klemm, au discutat despre situatia din Republica Moldova. Ce s-a decis

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, vineri, o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, aleasa in statul.

Romania este prima tara din grupul Orange in care se lanseaza serviciile 5G

Operatorul telecom Orange a anuntat marti ca Romania este prima tara din grup in care se lanseaza servicii 5G, iar cea mai mare viteza 5G este de pana la 1. 2 Gbps la download in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Igor Dodon l-a informat pe ambasadorul SUA la Chisinau despre riscurile unei eventuale demiteri a Guvernului

Igor Dodon a avut o intrevedere joi, 7 noiembrie, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Cei doi oficiali au abordat subiecte actuale ce tin de politica interna a Republicii Moldova. Presedintele tarii l-a informat pe diplomatul american despre riscurile unei eventuale demiteri a Guvernului Republicii Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )