Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si ambasadorul SUA, Hans Klemm, au discutat despre situatia din Republica Moldova. Ce s-a decis

B1 B1,
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si ambasadorul SUA, Hans Klemm, au discutat despre situatia din Republica Moldova. Ce s-a decis

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, vineri, o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, aleasa in statul. continuă pe B1

Ministrul Afacerilor Externe, intrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in va primi vineri, la sediul MAE, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Klemm va fi insotit de Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din SUA,.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, invitat la Chisinau de omologul sau moldovean

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a avut, marti,o convorbire telefonica cu ministrul afacerilor externe si integrarii europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu. Ministrul Popescu l-a felicitat.

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a discutat cu omologul sau turc Mevlut cavuso287;lu: Sustinerea Romaniei pentru continuarea dialogului UE-Turcia, printre subiectele abordate

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, joi, o discutie telefonica cu omologul sau turc Mevlut cavuso287;lu, la initiativa acestuia, potrivit unui comunicat de presa al MAE. Cu aceasta.

BOGDAN AURESCU: Voi solicita un raport despre stadiul pregatirii alegerilor prezidentiale in strainatate

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca, in cursul zilei de marti, va solicita un raport cuprinzator asupra stadiului pregatirii pentru alegerile prezidentiale in strainatate.

Bogdan Aurescu, discutie telefonica cu secretarul general al NATO

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg si l-a asigurat de intreg sprijinul pentru indeplinirea obiectivelor Aliantei, precum si de continuitatea politicilor si angajamentelor tarii noastre in cadrul NATO, astfel cum este prevazut de programul de guvernare al noului Guvern de la Bucuresti.

Iohannis, la preluarea mandatului de catre Bogdan Aurescu: Lideri pesedisti diletanti au crezut ca se pot profila folosind politica externa

Politica externa a Romaniei a avut de suferit in ultimii 3 ani si jumatate, iar lideri pesedisti diletanti au crezut ca se pot profila folosind politica externa, a declarat presedintele Klaus Iohannis, marti, la preluarea mandatului de catre noul ministru de Externe Bogdan Aurescu.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut vineri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Ro.

Ambasadorul SUA in Romania, indemn la lectura. Ce carte din folclorul romanesc a evocat Hans Klemm: Cititul este foarte important pentru mine (VIDEO)

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, a lansat, vineri dimineata, un indemn la lectura. Diplomatul a citit o poveste nemuritoare din folclorul romanesc culeasa de Petre Inspirescu si introdusa in colectia.

Orban a discutat cu ambasadorul Hans Klemm despre parteneriatul strategic

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )