Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ambitia celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invita consumatorii sa aleaga cel mai mic pret cu ocazia liberalizarii pietei

Adevărul Adevărul,
Ambitia celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invita consumatorii sa aleaga cel mai mic pret cu ocazia liberalizarii pietei

Libertatea de a alege. Liberalizarea totala de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pietei gazelor naturale. Adoptarea principiilor de baza ale unei piete concurentiale permite consumatorului sa aleaga produsele si serviciile care i se potrivesc cel mai bine. continuă pe Adevărul

P Ambitia celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invita consumatorii sa aleaga cel mai mic pret cu ocazia liberalizarii pietei

Liberalizarea totala de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pietei gazelor naturale. Adoptarea principiilor de baza ale unei piete concurentiale permite consumatorului sa aleaga produsele si serviciile care i se potrivesc cel mai bine. AIK Energy, o societate britanica cu experienta inca din 2017 pe pietele de gaze si energie din Europa, invita consumatorii sa se informeze despre noile conditii ale pietei si ofertele existente, si sa aleaga cel mai mic pret.

Ambitia celui mai mare importator de gaze: AIK Energy invita consumatorii sa aleaga cel mai mic pret cu ocazia liberalizarii pietei

Libertatea de a alege. Liberalizarea totala de la 1 iulie este un pas important pentru maturizarea pietei gazelor naturale. Adoptarea principiilor de baza ale unei piete concurentiale permite consumatorului sa aleaga produsele si serviciile care i se potrivesc cel mai bine.

Escapadele amoroase ale celui mai mare poet rus, in exilul de la Chisinau. S-a insurat cu muza sa, care l-a tradat

Aleksandr Sergheevici Puskin a trait doar 38 de ani si aproape toata viata s-a aflat in conflict cu autoritatile, fiind supus permanent controlului cenzurii. Timp de trei ani, poetul a trait la Chisinau.

Garda de Mediu a amendat cel mai mare reciclator de electronice din Europa

Garda de Mediu Buzau a amendat societatea Green Weee cu 15. 000 lei dupa incendiul violent care a cuprins, saptamana trecuta, deseurile depozitate pe platforma Frasinu a celui mai mare reciclator din Europa.

Dan Tudorache anunta constructia celui mai modern spital de urgenta din Bucuresti, cu o mie de paturi si 60 de linii de garda

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, anunta constructia celui mai modern spital de urgenta din Bucuresti. Spitalul Sfantul Vasile cel Mare va avea 1. 015 paturi, 37 de sali de operatie si 60 de linii de garda, investitia fiind estimata la o jumatate de miliard de euro. Ofertele pentru construirea unitatii se pot depune pana in 30 iulie, peste 30 de firme internationale au solicitat clarificari in timpul derularii procedurii.

Vicepremierul Raluca Turcan, la prezentarea programului Recladim Romania: Guvernul PNL, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene de la integrarea in UE (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul Orban a inregistrat cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Demnitara a facut aceasta declaratie.

Coronavirus Israel: Cel mai mare numar de infectii zilnice de la izbucnirea pandemiei

Israelul a inregistrat in ultimele 24 de ore 859 de cazuri, cel mai mare numar de infectii zilnice cu coronavirus de la izbucnirea pandemiei, la putin timp dupa ce a impus noi restrictii in urma unei relaxari precipitate, relateaza miercuri Times of Israel si Agerpres.

Bolnavi de Covid-19, au stat la taraba in cea mai mare piata a Constantei. Apoi au plecat spre casa, strabatand tara. Un accident i-a dus in spital

Un cuplu din Maramures care a vandut produse agricole in cea mai mare piata din Constanta s-a imbolnavit de Covid-19 si a plecat acasa, fara sa anunte autoritatile. Pe drum, insa, cand mai aveau putin de calatorit, masina celor doi a derapat si a facut accident. Asa a iesit la iveala ca sotii erau bolnavi si trebuia sa fie internati la acel moment.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )