Libnet.ro
UNICEF

06:15

Escapadele amoroase ale celui mai mare poet rus, in exilul de la Chisinau. S-a insurat cu muza sa, care l-a tradat

Adevărul Adevărul,
Escapadele amoroase ale celui mai mare poet rus, in exilul de la Chisinau. S-a insurat cu muza sa, care l-a tradat

Aleksandr Sergheevici Puskin a trait doar 38 de ani si aproape toata viata s-a aflat in conflict cu autoritatile, fiind supus permanent controlului cenzurii. Timp de trei ani, poetul a trait la Chisinau. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus provoaca atac cerebral si boli psihice. Date de ultima ora ale celui mai recent studiu

COVID-19 poate provoca atac cerebral si tulburari psihice. Cel putin sase din zece bolanvi internati cu forme grave sufera de aceste cauze, potrivit unui studiu recent, facut in Marea Britanie.

Dan Tudorache anunta constructia celui mai modern spital de urgenta din Bucuresti, cu o mie de paturi si 60 de linii de garda

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, anunta constructia celui mai modern spital de urgenta din Bucuresti. Spitalul Sfantul Vasile cel Mare va avea 1. 015 paturi, 37 de sali de operatie si 60 de linii de garda, investitia fiind estimata la o jumatate de miliard de euro. Ofertele pentru construirea unitatii se pot depune pana in 30 iulie, peste 30 de firme internationale au solicitat clarificari in timpul derularii procedurii.

COVID-19. SUA inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice - aproape 40.000

Statele unite ale Americii inregistreaza cel mai mare numar de infectari zilnice cu Covid-19. Autoritatile americane au anuntat, vineri, aproape 40. 000 de cazuri noi de coronavirus ce au fost depistate in.

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

Restrictii de trafic pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe drumul spre litoral

Circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisa in perioada 1 iulie - 31 august 2020, in zilele de vineri, sambata si duminica, pe drumurile catre litoral, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

CORONAVIRUS |Cehia: Cel mai mare numar zilnic de infectari din ultimele doua luni

Republica Ceha a raportat cea mai mare crestere in cazurile de coronavirus dupa mai bine de doua luni, cu mai multe centre in care boala se raspandeste rapid, a declarat sambata ministrul.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

Actorul Will Smith va juca rolul celui mai cunoscut sclav din istoria americana

In filmul Emancipation, realizat de cineastul Antoine Fuqua Training Day, Equalizer), Will Smith va fi o figura emblematica din istoria sclaviei in Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru dupa publicarea unei fotografii celebre care face parte din simbolurile Statelor Unite. Fotografia a fost facuta in mai 1863 si publicata in The Independent, apoi in numarul din 4 iulie al Harpers Weekly. A devenit rapid proba necontestata a cruzimii si barbariei scalviei in America. Povestea filmului Emancipation are loc in plin razboi de Secesiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )