Libnet.ro
UNICEF

19:45

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Hotnews Hotnews,
 AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document. continuă pe Hotnews

Realizarea planului de investitii, prioritara in executia bugetului de stat pentru 2018

In viziunea Camerei de Comert Americana in Romania AmCham Romania), in 2018, cel mai relevant indicator de performanta economica trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Amcham Romania: Realizarea planului de investitii trebuie sa fie prioritara in executia bugetului de stat pentru 2018

In 2018, cel mai relevant indicator de performanta economica trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, considera reprezentantii Camerei de Comert Americane in Romania AmCham Romania).

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

VIDEO FOTO Omul care sfideaza gravitatia a revenit pe locul intai: Roger Federer, cel mai batran lider al clasamentului ATP

Dupa un 2017 in care a lasat cu gura cascata intreaga asistenta a castigat Australian Open si Wimbledon-ul) si dupa un inceput de 2018 in care ne-a aratat ca s-a inventat totusi masina timpului, era doar o chestiune de timp pana cand Roger Federer avea sa ajunga acolo unde ii este locul: elvetianul si-a asigurat matematic revenirea pe locul intai in clasamentul ATP, devenind cel mai batran ce urat suna pentru o legenda) care reuseste acest lucru.

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

VIDEO The King is back: Roger Federer, cel mai batran lider mondial - Revine pe 1 la 14 ani dupa prima incoronare

303 saptamani pe prima pozitie record absolut), inapoi in fotoliul de lider la 14 !) ani distanta dupa prima incoronare, redobandirea locului intai dupa o pauza de 5 ani, cel mai batran din istorie care se afla la conducerea ierarhiei ATP 36 de ani). Pe scurt: Roger Federer. Elvetianul l-a detronat pe rivalul si prietenul Rafael Nadal, ocupand de luni cea mai inalta treapta din clasamentul mondial.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

Darren Cahill, despre cel mai batran loc 1 ATP: Roger Federer, lacoma fiinta :)

Darren Cahill a fost pana vineri seara) antrenorul celui mai batran loc intai din circuitul ATP pozitie ocupata in 2003 de Andre Agassi). Roger Federer s-a luat inca o data la tranta cu recordurile la 36 de ani, sase luni si 11 zile i-a depasit recordul lui Agassi), iar raspunsul lui Cahill pentru performanta elvetianului a fost unul pe masura: Ah, Federer, lacoma fiinta.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )