Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

România Liberă România Liberă,
Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp. continuă pe România Liberă

Ministrul apararii, Mihai Fifor: Secretarul american al apararii, James Mattis, si-a manifestat disponibilitatea de a efectua o vizita in Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu secretarul american al apararii, James Mattis, context in care oficialul Statelor Unite ale Americii si-a exprimat disponibilitatea de a efectua o vizita in Romania, a anuntat ministrul roman intr-o postare pe Facebook. Domnul Mattis m-a asigurat ca SUA isi mentine angajamentul fata de apararea Romaniei, inclusiv prin prezenta la Deveselu si la baza de la Mihail Kogalniceanu, precum si prin programele de inzestrare incheiate, a declarat Fifor.

Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele companiei americane Lockheed Martin

In timpul Conferintei de securitate de la Munchen, ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut sambata, la Munchen, o intalnire cu presedintele companiei americane Lockheed Martin, Marillyn Hewson, in cadrul careia s-a discutat despre cooperarea in domeniul militar. Oficialul roman reiterand importanta dezvoltarii cooperarii cu companiile romanesti din industria de aparare.

Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele Lockheed Martin, la Munchen

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut, sambata, la Munchen, o intalnire cu presedintele companiei americane Lockheed Martin, Marillyn Hewson, in cadrul careia s-a discutat despre cooperarea in domeniul militar, oficialul roman reiterand importanta dezvoltarii cooperarii cu companiile romanesti din industria de aparare, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat prioritatile Romaniei in materie de aparare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut vineri o serie de intalniri bilaterale, in care a prezentat prioritatile Romaniei in materie de aparare, cu ocazia participarii la Conferinta de Securitate.

Mihai Fifor a participat la Conferinta de Securitate de la Munchen

Prezent la Conferinta de Securitate de la Munchen, ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a avut, astazi, o serie de intalniri bilaterale, in care a prezentat prioritatile tarii noastre in materie de aparare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii Nationale M. Ap. ), remis Redactiei.

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

Faze tari: Omul care a devenit cel mai bogat din lume si cel mai sarac in timp record.; Calatorul in timp, care sustine ca a venit din 2030, ne spune cum va arata lumea in viitor; In liceul asta studiaza 44 de perechi de gemeni

Oamenii care cred ca pamantul e Plat sunt furiosi ca Elon Musk a trimis o Tesla in spatiu. Sunteti atat de spalati pe creier incat credeti tot ce va spune NASA, iar acum il credeti si pe Elon. Omul care a devenit cel mai bogat din lume si cel mai sarac in timp record. Un belgian s-a trezit ca a devenit, de nicaieri, cel mai bogat om din lume, cand a vazut ca in cont i-au fost tranferati 2. 000 de miliarde de euro.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

VIDEO FOTO Omul care sfideaza gravitatia a revenit pe locul intai: Roger Federer, cel mai batran lider al clasamentului ATP

Dupa un 2017 in care a lasat cu gura cascata intreaga asistenta a castigat Australian Open si Wimbledon-ul) si dupa un inceput de 2018 in care ne-a aratat ca s-a inventat totusi masina timpului, era doar o chestiune de timp pana cand Roger Federer avea sa ajunga acolo unde ii este locul: elvetianul si-a asigurat matematic revenirea pe locul intai in clasamentul ATP, devenind cel mai batran ce urat suna pentru o legenda) care reuseste acest lucru.

Britanicii, panicati de un cutremur de 4,4, cel mai puternic inregistrat in ultimul deceniu: Casa a inceput sa se balanseze si am fugit afara

Un cutremur cu o magnitudine de 4,4 pe scara Richter s-a produs sambata dupa-amiaza, in localitatea Swansea afectand Tara Galilor si Marea Britanie, potrivit The Independent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )