Libnet.ro
UNICEF

11:31

AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

AmCham Romania: Potrivit Comisiei Europene, Romania va inregistra, in 2018, cel mai ridicat nivel al deficitului public structural din UE . continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment dur din partea americanilor. Investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani

Avertisment dur din partea americanilor, investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani. Potrivit acestora, pentru ca Romania sa depaseasca recordul negativ, una dintre masuri ar fi.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

Locul din Romania unde s-a atins cea mai scazuta temperatura

Desi mai sunt doar cateva zile pana la inceputul primaverii, in cursul diminetii de marti s-au inregistrat temperaturi care au coborat pana la aproape minus 20 de grade. Cel mai frig era, la ora 7 diminea.

Porsche Romania, cel mai mare importator auto, vrea sa vanda 50.000 masini/an pana in 2025

Porsche Romania, cel mai mare importator auto local, a vandut 455. 055 de autoturisme in cei 20 de ani de activitate si are in plan sa ajunga la vanzari anuale de 50. 000 unitati/an pana in 2025, de la 31. 500 unitati in prezent. O alta tinta de vanzari.

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Cel mai important meci al saptamanii

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Chelsea - FC Barcelonaeste cel mai asteptat meci din aceasta saptamana a optimilorChampions League. Ambele echipe au.

La ce varsta ai parte de cel mai bun amor. Esti de acord?

Un nou studiu indica faptul ca femeile au parte de cel mai bun amor la varsta de 26 de ani si nu 30, asa cum se credea pana acum. in acelasi timp, barbatii se simt cel mai bine in asternut la 32 de ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )