Libnet.ro
UNICEF

08:15

Amenajarea unuia dintre cele mai spectaculoase locuri din Brasov, blocata de ursi

Adevărul Adevărul,
Amenajarea unuia dintre cele mai spectaculoase locuri din Brasov, blocata de ursi

Planurile de amenajare a Cascadei Tamina din Masivul Piatra Mare nu pot fi pentru moment puse in aplicare din cauza ursilor. De doi ani se asteapta un aviz de mediu care a fost din nou refuzat pe motiv ca zona este un culoar prin care ursii coboara si urca in Postavaru, iar lucrarile ar perturba acest lucru. continuă pe Adevărul

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

US Open ofera cele mai mari premii din istoria tenisului: Castigatorii vor lua cu 1 milion de euro mai mult cat a luat Halep la Roland Garros

Premiile oferite la editia din acest an de la US Open vor stabili recordul pentru cele mai mari din istoria tarii. Acest lucru dupa ce organizatorii au decis sa creasca premiul oferit castigatorilor cu 100.

Un medic indian face minuni intr-un spital aflat in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. A reusit o noua operatie in premiera

Singh Bhupinder, medicul indian care profeseaza in Caransebes este autorul unei noi premiere medicale in judetul Caras-Severin. in urma cu cateva zile, specialistul in cirurgie plastica a operat un copil de 9 ani, din Caransebes, cu un diagnostic de sindactilie la membrul inferior stang, degetele 4 si 5.

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Unde se situeaza Bucurestiul

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an. Orasul elvetian.

[P]O scurta istorie a unuia dintre cei mai mari constructori de nave din lume. Fincantieri, candidat calificat n licitatia pentru constructia de corvete n Romnia

Fincantieri ofera traditie, experienta si inovatie si pune la dispozitia Romaniei expertiza de care dispune construind nave la Vard Braila si Vard Tulcea. Grupul si-a luat angajamentul pentru un parteneriat pe termen lung cu Romania si este candidat calificat in licitatia pentru corvete cu o oferta solida pentru Fortele Navale Romane.

Unul dintre cei mai controversati milionari din Romania, declaratie superba despre Halep: Dumnezeu este femeie si se numeste Simona!.

Pentru ca este in vacanta, Simona Halep s-a relaxat in acest weekend la mare. A ales sa se distreze in cluburile de fite de acolo asa ca nu a fost greu sa fie recunoscuta de fani. cra Printre acestia.

Adrenalina driftului revine cu cea mai dura etapa din campionat pe TransRarau

Cea de-a patra etapa din Campionatul National de Drift va avea loc in acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din Romania, TransRarau, acolo unde si-au anuntat prezenta piloti din trei tari.

Imagini socante la Raliul Harghitei. Unul dintre cei mai experimentati piloti romani, accident teribil - VIDEO

Imagini spectaculoase la Raliu Harghitei. Doua masini au zburat de-a dreptul de pe sosea in aceeasi curba, iar intr-unul dintre accidente a fost implicat unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )