Libnet.ro
UNICEF

12:15

Amenda uriasa pentru un batrandin Gorj, care isi construia propriul cavou. Ar fi folosit munca la negru

Antena3 Antena3,
Amenda uriasa pentru un batrandin Gorj, care isi construia propriul cavou. Ar fi folosit munca la negru

Un barbat din comuna Saulesti a fost amendat cu 60. 000 de lei, dupa ce a fost depistat folosind trei persoane fara forme legale de angajare la construirea unui cavou in cimitirul din satul Bibesti, informeaza un. continuă pe Antena3

Caz incredibil in Gorj: un batran de 79 de ani a fost amendat cu 60.000 de lei pentru ca isi construia propriul cavou

Un batran in varsta de 79 de ani, din comuna Saulesti, care s-a apucat sa-si construiasca un cavou in cimitirul din satul Bibesti,a fost amendat cu 60. 000 de lei de inspectorii de munca, pe motiv ca a chemat trei lucratori si nu le-a intocmit contracte.

Oferta uriasa pentru Zinedine Zidane. Ar primi 150.000 de euro pe zi

Unul dintre motivele pentru careZidanea parasitReal Madrid, cand nimeni nu se astepta, ar putea fi legat de o oferta de nerefuzat pe care tehnicianul francez a primit-o. Conform presei engleze.

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de.

Liberalii vor sa faca si ei mitinguri. Orban: Vom face apel la toti romanii care isi dau seama ca PSD isi bate joc de Romania

Liberalii iau in calcul organizarea unor miscari de protest in toata tara, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Am purtat discutii legate de pregatire motiunii.

Horoscop. Zodiile care isi intalnesc marea dragoste in luna iunie

Luna iunie vine cu vesti bune pentru mai multe zodii, insa trei dintre acestea se bucura de oportunitati majore pe plan sentimental. Scorpion - au sanse inca de la inceputul lunii sa-si intalneasca.

Un controversat om de afaceri din Iasi, care isi rezolva problemele in stil mafiot, arestat preventiv pentru santaj si talharie

Patronul unei firme de taxi din Iasi, Radu Norocea, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut un angajat. Norocea nu este la prima fapta de acest gen. Potrivit ziaruldeiasi. ro, Norocea a fost audiat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )