Libnet.ro
UNICEF

15:45

Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja din Thailanda

Antena3 Antena3,
Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja din Thailanda

Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja situata chiar sub culoarul de zbor al aeroportului din statiunea Phuket, Thailanda. Sefii aeroportului sunt furiosi si au promis ca vor. continuă pe Antena3

Turistii care-si fac selfie-uri pe o plaja din Thailanda risca pedeapsa cu moartea

Turistii care isi fac selfie-uri pe insula thailandeza Phuket ar putea risca pedeapsa cu moartea, pentru ca le-ar distrage atentia pilotilor, scrie Daily Mail.

Faze tari: Si-a facut fusta din carti; Ce a patit o fetita care s-a prefacut ca are varicela pentru a nu merge la scoala; Turistii care-si fac selfie-uri pe o plaja din Thailanda risca pedeapsa cu moartea

Cea mai mica armata din lume, la Bucuresti pentru a-l pazi pe Papa Francisc. Comandantii vestitei Garzi Elvetiene, impreuna cu. Comori rare antice care poarta nume biblice au fost descoperite in Ierusalim. Descoperirile uimitoare dateaza din perioada Primului Templu in Orasul lui David din Ierusalim.

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile. Citeste mai mult pespynews. ro .

VIDEO Alegeri in Ucraina: Presedintele Porosenko si actorul de comedie Volodimir Zelenski isi fac teste antidrog

Cei doi candidati ramasi in cursa pentru presedintia Ucrainei - presedintele in exercitiu Petro Porosenko si actorul de comedie Volodimir Zelenski - si-au facut vineri teste antidrog, scrie Agerpres, citand AFP. Volodimir Zelenski l-a provocat pe presedintele actual, pe care l-a somat sa participe la o dezbatere televizata, pe cel mai mare stadion al tarii, cu o serie de conditii, una dintre ele fiind o examinare medicala a celor doi candidati pentru a dovedi poporului ca nu sunt alcoolici sau toxicomani.

Aeroportul Ataturk din Istanbul se inchide. Atentionare de calatorie emisa de MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Turcia, referitoare la inchiderea Aeroportului International Ataturk si preluarea activitatilor si zborurilor de catre Noul Aeroport Istanbul, conform Digi24.

Anunt important facut de ministrul Muncii pentru persoanele care au suferit amputatii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, vineri, ca persoanele care au suferit amputatii ori care s-au nascut fara unul dintre membre nu vor mai fi nevoite sa se prezinte periodic la comisiile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )