Libnet.ro
UNICEF

13:15

Amenzi mai mari pentru apelurile false la 112, incepand de astazi Cati romani au sunat abuziv la 112 in primele opt luni ale anului

Hotnews Hotnews,
 Amenzi mai mari pentru apelurile false la 112, incepand de astazi Cati romani au sunat abuziv la 112 in primele opt luni ale anului

Incepand de astazi, apelarea abuziva a numarului unic pentru apeluri de urgenta 112 sau transmiterea de mesaje abuzive la numerele 113 ori 114 se sanctioneaza cu amenzi mai mari, care pornesc de la 500 de lei si ajung la 1. 000 de lei. De asemenea, alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie este sanctionata cu amenzi de la 1. 500 de lei la 5. 000 de lei. continuă pe Hotnews

Amenzi mai mari pentru apeluri false la 112

Incepand de astazi, apelarea abuziva la seriviciile de urgenta se va pedepsi cu amenzi cuprinse intr.

Amenzi de cinci ori mai mari pentru APELURILE FALSE la 112. Sute de mii de apeluri abuzive la numarul de urgenta

Apelarea abuziva la umarul de urgenta 112 sau transmiterea de mesaje abuzive la numerele 113 ori 114 se pedepseste aspru de joi. Cei care vor sa faca o gluma punand in pericol vietile altor persoane, care.

Cresc amenzile pentru apelurile false la 112, incepand de astazi

Apelarea abuziva a numarului unic pentru apeluri de urgenta 112 sau transmiterea de mesaje abuzive la numerele 113 ori 114 se sanctioneaza, incepand de astazi, cu amenzi mai mari, care pornesc de la 500 de lei si ajung la 1. 000 de lei.

Amenda pentru apelurile false la 112 a fost majorata. 5.000 RON pentru cine suna fara un motiv intemeiat

Cazul Alexandrei Macesanu a dat nastere unui nou fenomen in tara noastra, cel al apelurilor fictive la 112. Din acest motiv, amenda pentru apelurile false la 112 a fost majorata. Decizia a venit de curand, dupa ce a inceput sa existe un val de persoane care alertau fals autoritatile. Amenda pentru apelurile false la 112, .

Alocatii de hrana mai mari pentru toti copiii cu nevoi speciale din Sectorul 4

DirectiadeAdministrareaUnitatilorde invatamant Sector 4, institutie subordonata Primpriei Sectorului 4, a obtinut, in premiera, fonduri suplimentare de laMinisterul.

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott .

Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. La cat a ajuns indicele IRCC

Romanii vor plati mai mult pentru creditele luate in lei. Banca Nationala a anuntat luni noua valoarea indicelui in functie de care se calculeaza ratele. Indicele de referinta pentru creditele.

Topul celor mai mari investitori germani din Romania

Topul primelor 10 companii cu capital german prezente in Romania include 4 lanturi de retail, astfel ca acest sector este cel mai bine reprezentat din punct de vedere numeric. Cu toate acestea, desi comertul este un sector de importanta majora pentru.

Copilul de noua ani din Adjud s-a intalnit in fata blocului cu doi baieti mai mari. A mers cu unul dintre ei in apartamentul lui, unde pentru micut a inceput cosmarul

Clipe de cosmar pentru un copil din Adjud, judetul Vrancea. Baietelul s-a intalnit, duminica, in fata blocului cu doi adolescenti de 13, respectiv 15 ani. Micutul a fost convins sa-l urmeze pe unul d.

Unul dintre cele mai mari jocuri ale lui 2019 a fost creat in mare parte in Romania

In cadrul unui eveniment organizat la studiourile companiei din Bucuresti, echipa din spatele celui mai nou titlu Ubisoft, Ghost Recon: Breakpoint, a prezentat jocul si contributiile romanesti din cadrul acestuia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )