Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul celor mai mari investitori germani din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari investitori germani din Romania

Topul primelor 10 companii cu capital german prezente in Romania include 4 lanturi de retail, astfel ca acest sector este cel mai bine reprezentat din punct de vedere numeric. Cu toate acestea, desi comertul este un sector de importanta majora pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai mari supermarketuri germane din Romania

Top 10 Companii cu capital german prezente in Romania include patru lanturi de retail, astfel ca acest sector este cel mai bine reprezentat din punct de vedere numeric, se arata intr-o analiza realizata de Keysfin.

Anastasiu, catre patronii germani din Romania: Pregatiti-va, cota unica va fi anulata si 400.000 de bugetari vor fi dati afara. Ce mai prevede

Un Guvern cu prim-ministru tehnocrat va ajunge la putere in 2020 in Romania, care initial va lua masura disponibilizarii a 400. 000 de bugetari, iar ulterior se va lua decizia renuntarii la cota unica de impozitare si adoptarea impozitarii progresive, le-a transmis marti seara presedintele Camerei de Comert Romano-Germane, Dragos Anastasiu, oamenilor de afaceri germani din Romania, scrie Agerpres.

Topul celor mai inalti zgarie-nori din lume. Unde se gasesc cele mai multe astfel de cladiri

La ora actuala, in lume sunt 64 de cladiri cu o inaltime de minimum 350 de metri. Iar cei de la Wikipedia au realizat in acest sens un top al celor mai inalti zgarie-nori din lume. Care sunt cele mai inalte cladiri din lume, aflati din materialul de mai jos.

Tot mai putine firme noi, in Romania. Topul celor mai afectate judete si domenii

Numarul de profesionisti inmatriculati in Romania in vara anului 2019, respectiv perioada iunie august, a scazut cu aprox. 30,3% in raport cu numarul de profesionisti inmatriculati in aceeasi perioada a anului 2017 si cu aprox. 6,2% in raport cu numarul de profesionisti inmatriculati in aceeasi perioada a anului 2018.

Cele mai bune case de pariuri din Romania

Istoria cazinourilor in Romania este destul de veche. Cel mai vechi cazino din Romania a fost const.

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

iNMORMANTAREA celei mai indragite prezentatoare TV din ROMANIA! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretata realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, ar fi implinit astazi varsta de 72 de ani. Aceasta a murit de cancer, in urma cu 5 ani.

Caminele de batrani din Romania, la limita legalitatii: cat de grave sunt abuzurile

In Romania, au aparut in ultimii ani un numar mare de camine de batrani. Din pacate, conditiile din multe dintre ele sunt deplorabile, costurile sunt mari si functioneaza fara autorizatie. Conform rezultatelor unei investigatii initiate de Stirile ProTV, in Romania, aproximativ jumatate dintre caminele pentru batrani functioneaza ilegal. Din pacate, desi informatia este confirmata de .

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )